Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:48 | June 29, 2015

  ALWAYS IN MY BAG

  bag132bag12

   

  IN MY BAG

   

  Vi alla har ju alltid ett fåtal saker i väskan som ALLTID är med – eller hur? Jag tar alltid med mig parfym, mina nycklar, handkräm, läppglans, ett par solbrillor, mina hörlurar och tandkräm.
  Kör ju ett samarbete som ni vet med Pepsodent White Now Gold, som ger vitare tänder redan efter första borstningen och jag måste faktist säga att jag gillar den nu efter att ha testat den under 2 månader :) Thumbs up!

  / We all have a few things in our bag that are ALWAYS there – right? I always have my perfume, my keys, hand cream, lip gloss, a pair of sunglasses, my headphones and toothpaste.
  As you know, I’m doing a collab with Pepsodent White Now Gold, which gives you whiter teeth after just one brushing and I must say that I like it now after having tested it during 2 months :) Thumbs up!


  21 kommentarer  21 kommentarer om “ALWAYS IN MY BAG”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här