Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

10:48 | June 29, 2015

ALWAYS IN MY BAG

TIPS & ADVICES
bag132bag12

 

IN MY BAG

 

Vi alla har ju alltid ett fåtal saker i väskan som ALLTID är med – eller hur? Jag tar alltid med mig parfym, mina nycklar, handkräm, läppglans, ett par solbrillor, mina hörlurar och tandkräm.
Kör ju ett samarbete som ni vet med Pepsodent White Now Gold, som ger vitare tänder redan efter första borstningen och jag måste faktist säga att jag gillar den nu efter att ha testat den under 2 månader :) Thumbs up!

/ We all have a few things in our bag that are ALWAYS there – right? I always have my perfume, my keys, hand cream, lip gloss, a pair of sunglasses, my headphones and toothpaste.
As you know, I’m doing a collab with Pepsodent White Now Gold, which gives you whiter teeth after just one brushing and I must say that I like it now after having tested it during 2 months :) Thumbs up!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

21 Responses to “ALWAYS IN MY BAG”

 1. Dixi Wonderland on

  Även om jag älskar väskor så bär jag aldrig med mig hela livet i min väska haha. Jag har endast en systemkamera, pass, plånbok och nycklar haha. Det är tungt som det är när man går runt med en systemkamera xD

  Reply
 2. JOSEFIN B on

  Vill du tjäna pengar på din blogg utan att du behöver ha tusentals läsare om dagen? Kika in hos mig och läs mitt senaste inlägg där jag tipsar och förklarar hur tjänsten fungerar :)

  Reply
 3. Marianne on

  Du tar alltid så vackra och inspirerande bilder! Och ÄLSKAR din väska. Hur är tandkrämen? Fungerar den verkligen? Tack för en underbar blogg! Stor kram!

  Reply
 4. Juste on

  Your photos are so amazing! please tell me what kind of camera you use and with what programs you edit your photos? they are incredible!

  Your biggest follower,

  Jualek.

  Reply
  • angelicablick on

   Jag har förvrängt och photoshopat nycklarna så de är inte mina egna nycklar :) men tack för att du skrev!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.