Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:29 | July 2, 2015

  Denim Days

  d2d1

   

  Top from ASOS – sold out / Jeansjacket from Levis / Skirt from Zara

   

  Tog ingen direkt outfitbild på denna look från Bråvalla – men man ser iallafall lite!
  29 grader gott folk!! WAH! Hur underbart? Jag hade möte imorse på kontoret men är nu påväg till älskade Häringe Slott med Julian och Fang – woop! Hur ska ni spendera denna sjukt varma dag? hoppas ni alla får ta del av den på något sätt iaf <3
  alltså, vi hade världens mest magiska dag och kväll igår – bästa sommarkvällen hitills! Tog massa bilder som ni ska få :) såg ni på snap förresten? heter angelicablick på snap och där kan ni följa mig med lite mer vardagliga klipp!

  / I didn’t take any proper outfit photos of this look but it’s better than nothing!
  29 degrees celsius peeps!! wah! HOW AMAZING? I had a meeting this morning at the office and now me, Fang and Julian are on our way to Häringe slott to take a swim and relax in the sun – woop! how will you spend this super hot day? I hope that you all will get some sun in some way <3

  Damn, we had such an amaxing day and night yesterday – best summernight this year! I took alot of photos too that iäll show you :) maybe you saw some on my snap? My name is angelicablick on snap and there you can follow my everyday life in small videos!


  22 kommentarer  22 kommentarer om “Denim Days”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här