Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

11:10 | July 5, 2015

Fries & Pancakes

UNCATEGORIZED 2
brunch1brunch10brunch3brunch12brunch9brunch7

 

BRUNCHIN’

 

När min babe Tash var här så käkade vi en mysig Brunch på Marie Levau! Har glömt att publicera lite bilder därifrån så här kommer dom :)
Vi hade en sån sjukt galen och rolig natt igår! Idag mår huvudet lite sådär..
Haha! Träffade några läsare igår och ni är helt underbara <3 massa kärlek!
Somnade med smink och allt inatt och det är verkligen inte bra. Brukar alltid, alltid, alltid tvätta bort sminket innan jag går och lägger mig hur sjuk/trött eller full jag är. Men denna gång däckade jag bara raklång i sängen!
Juste, tänkte om ni hade lite tips på riktigt bra spabehandlingar för att göra huden mjuk och len i ansiktet? Vart ska man gå och vad för typ av masker/behndlingar ger huden mest fukt? Skulle vilja göra någon ansiktsmask på något bra ställe. Jag har superkänslig hy ansiktet så har aldrig riktigt vågat eftersom jag lätt kan få irriterad hud.
Så tipsa gärna :)

/ When my babe Tash was here we went and ate a cozy brunch at Marie Levau! I forgot to publish some photos from there, so here they are :)
We had such a crazy fun night yesterday! Today, my head is not so happy ..
Haha! Met some readers yesterday, and you are absolutely wonderful & lt; 3 lots of love!
I fell asleep with my makeup on last night and it’s really not good. Usually I always, always, always wash off makeup off before I go to bed and it doesn’t matter how sick / tired or drunk I am. But this time I just floored flat in bed!
And hey, I thought maybe you had some tips on really good spa treatments to make the skin soft and smooth in the face? Where to go and what kind of masks / treatments that gives the skin the most moisture? I would like to do a facial mask at a good place. I have super sensitive skin in my face so I never really dared to do anything because I can easily get irritated in the face. So please tell me your tips :)

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

24 Responses to “Fries & Pancakes”

 1. Wilma on

  Hellooooo, du tar ju så sjukt mycket bilder, va gör du av alla bilder, och va sparar du dem, en hårddisk kan ju inte räcka åt alla bilder du sparar. Du har ju även bloggat i flera år, och ibland lägger du upp bilder för länge sedan. Hur sparar du dem?? I för sig har du arkiv på bloggen, men för dem som inte ha blogg. Har du några tips hur man skulle kunna spara bilderna?

  Reply
 2. Julia on

  Hej Angelica! Har du hört talas om Forever Living och deras produkter? De har superprodukter för känslig hy, då de flesta av produkterna innehåller störst mängd vårdande Aloe Vera. Kolla in deras serum och Alpha E-Factor som är riktiga fuktbomber för hyn. Forevers produkter har gjort mirakel för mig och min hy, så jag kan varmt rekommendera dessa :) kram!
  http://foreverliving.se/shop/category/beauty

  Reply
 3. Maegan on

  hey, love your blog awesome content. if you want a good cleanser, Liz Earle is a good one for skincare. all natural ingredients. hope it helps :)

  Reply
 4. Nicolina on

  Body Shop har en bra ansiktsmask som heter Aloe protective mask. Den låter man vara på under natten så vaknar man med jättemjuk hud. Inga parfymer och anpassad för känslig hud. Den funkar fint för mig. Den är inte allt för dyr heller, runt 250 kr. Kraam!! <3 :D

  Reply
 5. Emmy on

  Har själv jäkligt känslig hud, så fixar mest hemma. En halv citron med honung ringlad över, dra runt i ansiktet och låt sitta minst fem minuter. Skölj med kallt vatten, klart! Bra för både porer, lyster och återfuktning. Och billigt. ;)

  Reply
 6. Nathalie on

  Beaute pacifique – hydrating mask! Superbra mot torr hy och jag sover med den ibland. Jag reagerar på allt nästan, men den tål jag! Sen är det jättebra att använda en skrubb innan fuktmask för då går fukten ännu mer på djupet. Kan rekomendera maria åkerberg – papaya peeling, vaknar upp med väldigt jämn hudton av den :) superbra!

  Reply
 7. Linda on

  Jag såg dig igår i Varberg!!! Men åkte förbi och hade ingen möjlighet att stanna bilen mitt på vägen med alla bilar och folk! Men jag blickade ut å fick syn på dig och blev helt paff!! Så snygg människa!! <3 Asia spa finns ju i Varberg om ni är kvar. Kolla där :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.