Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

11:04 | July 7, 2015

Keep Smiling

UNCATEGORIZED 2
smile11

 

ME & OLIVIA – SMIIILE!

 

Som ni kanske förstått så har jag ju jobbat tillsammans med Pepsodent White Now Gold under första delen av sommaren, bla delat ut biljetter till Summerburst och annat skoj :) det har varit ett superroligt samarbete eftersom jag fick blanda in er i lite mer. Har under perioden testat tandkrämen och måste säga att jag tycker den är väldigt fräsch och bra. Den ger en optisk whitening effekt på tänderna redan efter första bortsningen och jag har absolut fått en känsla av vitare tänder efter jag använt den nu.
Jag vill iallfall passa på att tacka Pepsodent för den här tiden och att dom hängt med mig under sommaren samt för allt roligt vi gjort! Woop woop!
Nu fortsätter vi peppa på ännu mer sommar!!

/ As you might remember I have worked with Pepsodent White Now Gold during the begning of this summer, and among that we have been giving out tickets to Summerburst and other fun stuff :) It’s been a superfin collaboration with them and it’s been awesome that you guys have been more involved too. I have during this period tested the toothpaste and it sure gives you a fresh feeling and that’s good.  It gives you an optic whitening effect and I got the feeling of whiter teeth for sure after using it.
I just wanna thank Pepsodent for this time and that they have been hanging out with me this summer and for all the fun stuff we have done! Woop woop!
Now we’re gonna continue to enjoy this summer!!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

5 Responses to “Keep Smiling”

  1. Lina Fransson on

    Så synd att jag inte såg dig på Bråvalla!
    Bestämde mig i år för att om jag såg dig och Linda så skulle jag våga mig fram för en fanbild, såg er första året men vågade inte gå fram då. Hoppas det var en bra festival för er båda iaf! Tycker ni två är fantastiska!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.