Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:04 | July 7, 2015

  Keep Smiling

  smile11

   

  ME & OLIVIA – SMIIILE!

   

  Som ni kanske förstått så har jag ju jobbat tillsammans med Pepsodent White Now Gold under första delen av sommaren, bla delat ut biljetter till Summerburst och annat skoj :) det har varit ett superroligt samarbete eftersom jag fick blanda in er i lite mer. Har under perioden testat tandkrämen och måste säga att jag tycker den är väldigt fräsch och bra. Den ger en optisk whitening effekt på tänderna redan efter första bortsningen och jag har absolut fått en känsla av vitare tänder efter jag använt den nu.
  Jag vill iallfall passa på att tacka Pepsodent för den här tiden och att dom hängt med mig under sommaren samt för allt roligt vi gjort! Woop woop!
  Nu fortsätter vi peppa på ännu mer sommar!!

  / As you might remember I have worked with Pepsodent White Now Gold during the begning of this summer, and among that we have been giving out tickets to Summerburst and other fun stuff :) It’s been a superfin collaboration with them and it’s been awesome that you guys have been more involved too. I have during this period tested the toothpaste and it sure gives you a fresh feeling and that’s good.  It gives you an optic whitening effect and I got the feeling of whiter teeth for sure after using it.
  I just wanna thank Pepsodent for this time and that they have been hanging out with me this summer and for all the fun stuff we have done! Woop woop!
  Now we’re gonna continue to enjoy this summer!!


  5 kommentarer  5 kommentarer om “Keep Smiling”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här