Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:14 | July 8, 2015

  BURGERS #3

  BURG3BURG1BURG2

   

  YESTERDAY

   

  Igår var jag och Fang och käkade på Vigårda mellan jobbet :) mums! När jag var klar med jobb så mötte jag upp André och Hannah och kollade lite på stan. Fick med mig lite saker från Adidas, en ny parfym från Byredo och ett par skor från Nike. BIG LIKE!
  Svängde förbi Molino PR också som bjöd på lite AW innan de var dags för biooo! Såg Entourage .. sämsta jag sett, haha. Allt handlade bara om knulla brudar, feta bilar och pengar. Man bah “Lärorikt.. ” or nah.
  Imorse vaknade jag till spöregn och blev lagom peppad haha. Men gjorde dagen lite bättre genom att käka lunch med Kenza och Rami!
  Aja, nu ska jag snart dra in till stan för att möta upp André. PÖSS!

  / Yesterday Fang and I ate at Vigårda between work :) yummy! When I was done with my work I met up with André and Hannah went shopping. Bought some stuff from Adidas, a new perfume from Byredo and a pair of shoes from Nike. BIG LIKE!
  Swung by Molino PR also on their AW before it was time for the cinema! Saw Entourage the movie .. worst I’ve seen, haha. Everything was about fucking chicks, cool cars and money. I was like “Educational ..” Or nah.
  This morning I woke up to pouring rain and I was so bummed. But I made the day a little better by having lunch with Kenza and Rami!
  Oh well, now I have to get going to meet up with André. KISSES!


  17 kommentarer  17 kommentarer om “BURGERS #3”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här