Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 08:58 | July 12, 2015

  Silver lining

  blue2blue9blue5blue12blue10blue1

   

  /Dress from Make Way, HERE/Shoes from Zara/Earrings from H&M/
  /Bracelets from different places/Ring from H&M/Bag from Celine/

   

  Ljuset visade sin bästa sida på dessa bilder – TACKARRRRR! Jag är så sjukt noga med hur ljuset blir så det är galet haha. På tal om något annat än ljus: hur fantastisk är inte denna väska? I wish it was mine .. men den är Jannis. Men en sak är säker tho och det är att jag vill inhandla en färgglad väska nästa gång :) en knallröd/orange eller en knallgul. Men de lutar mest åt en röd/orange om jag ska vara ärlig. Haha, det där med väskor alltså..mums.

  / The light showed it’s best side in these pictures for sure – well, I thank yooou! I’m a perfectionist when it comes to the light haha. Speaking of other stuff: How amazing is this bag? I wish it was mine.. but it’s Janni’s.
  But one thing is for sure tho and that is that I’m gonna buy a colorful bag next time :) a red/orange one or a yellow one. But I think it’s gonna be a red one. This thing I’ve got with bags haha.. yumie.


  27 kommentarer  27 kommentarer om “Silver lining”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här