Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:12 | July 13, 2015

  GREY X 3

  IMG_1849IMG_1836grey116IMG_2001grey114IMG_1912IMG_2052

   

  Photos by Elin Kero
  /Skirt from Gina Tricot/Bag from ASOS/Sneakers from Adidas, HERE/
  /Top from Adidas, HERE/

   

  Wie! Grått på grått på grått – typ! Älskar kombon med kjolen och magtröjan – ack så snyggt.
  Dessa bilder tog jag och Elin för 2 veckor sen ungefär.
  Alltså jag vetifan .. jag kan inte bestämma mig. Jag ÄLSKAR det gråa håret men jag har typ redan tröttnat samt att det är ett rent helvete att underhålla och hålla grått. Jag märker att mitt hår tappat jättemycket kvalité pga att jag hela tiden måste tona de grått om och om igen. Jag funderar på att antingen köra en beach-blond look eller bli mörkbrun, mörkare än innan. Ni ska få lite inspo hur jag menar så ska ni få se!
  Åh imorgon är det våran sista hela dag hääär och jag vill verkligen inte åka heeeeem :(
  Men som tur är så drar jag ganska snabbt igen och det är jag pepp på. Nu ska vi dra iväg här för sol och bad!

  / Wie! Grey on grey on grey – kind of! I love the combo with the skirt and the crop top – I like it!
  We took these pictures like 2 weeks ago.
  Damn I can’t decide.. I LOVE my grey hair but I want something else now and it’s so much effort to keep grey. It’s really annoying. And I can feel that my quality of my hair is keep getting worse cause I need to color it grey all the time. I’m thinking about doing it beach-blonde or a dark brown, way darker then I had before. I’m gonna show you some inspo-pics of it later!
  Oh, it’s our last day heeere and I don’t wanna go homeeee :(
  But I’m lucky that i’m going again soon and I’m so excited. Now we are off for some sun and beach!


  39 kommentarer  41 kommentarer om “GREY X 3”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här