Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:25 | July 13, 2015

  MARINA

  sail2sail4sail3sail5sail17sail20sail8sail21sail11sail19sail22sail14sail16sail12sail1

   

  MARINA MARBELLA

   

  Vi hade en sån jäkla underbar dag igår så ni anar inte :) jag älskar att åka båt! Det är så avslappnande fast kul på samma gång. Jag är tyvärr lite åksjuk och brukar alltid käka åksjuketabletter, men igår glömde jag dom tyvärr. Men det gick okej ändå tillslut! Jobbigt att vara åksjuk när man älskar att åka båt hahaha.
  Vi åkte en hel dag med en superfin båt från Marina Marbella och bara badade, solade och hade det hur nice som helst! Det bästa med båt är att man inte blir så jäkla varm, utan vinden gör att man inte tänker på att man blir brun :) men de är viktigt att smörja in sig då så man inte bränner sig! Skoja inte att de var gött att hoppa i vattnet också – svalkande som tusan.
  När vi kom hem sen igår så åt vi på en resturang nere i hamnen och avslutade kvällen med en film innan vi däckade. Skön dag!

  / We had such a hell of a wonderful day yesterday :) I love to go boating! It’s so relaxing and fun at the same time. I’m unfortunately a little motion sick and usually always eating motion sickness tablets, but yesterday I forgot them unfortunately. But it went all right in the end! Hard to be motionsick when you love to go boating hahaha.
  We went a whole day with a super cool boat from Marina Marbella and just swam around, sunbathed and had a nice time ! The best about going on a boat is that you won’t feel so damn hot, cause the wind makes you don’t feel it :) but it’s very important to use spf so you don’t get burned! It was so nice to just jump in the water – refreshing as hell.
  When we got home we ate at a restaurant in the harbor and then ended the evening with a movie before we passed out. such a nice day!


  38 kommentarer  38 kommentarer om “MARINA”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här