Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:27 | July 14, 2015

  FAV

  looka2looka1

   

  WHICH ONE IS YOUR FAVORITE?

   

  IT’S TIIIIIIME AGAAAIN! Några av mina senaste looks babes :) har ni någon favorit av dessa? Jag själv älskar nr 3, 4 och 6. Gillar att få veta vilken look som ni gillar mest – jag läser ju allas kommentarer och då är de kul att se vilken som får flest poäng hehe!

  / IT’S TIIIIIME AGAIN! Some of my latest looks babes :) which one is your favorite? I love no 3, 4 and 6 the most. I love to see which one you like the most – I read all of your comments and it’s so much fun to see which one gets the moste score hehe!


  86 kommentarer  86 kommentarer om “FAV”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här