Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

17:45 | July 15, 2015

Coconut Lovin’

UNCATEGORIZED 2
coco3COCO8

Nu sitter vi på flyget hem! Har inte hunnit blogga förens nu, för vi ville ta vara på sista timmarna innan vi åkte till flygplatsen :) men bilder – det har jag! Vi har haft det lungt och skönt i Marbella och jag är så tacksam att vi fick komma och hälsa på <3
Ikväll när vi landar ska vi hem och släppa av grejerna och sen vidare ska jag vidare till Andreas för filmkväll och mys med ett helt gäng. Jag åker ju redan på måndag igen så nu passar man på att träffa alla vänner innan man flyr landet igen.
Bikinin ovan ska ni få veta vart den kommer ifrån lite senare! PUSS

/ Now we’re on the flight home! I didn’t have time to blog before now cuz I we wanted to take advantage of the last hours in Marbella :) but Im gonna give you more pictures soon! We’ve had a very calm an relaxing week and I’m so grateful that we could come and visit <3
Tonight when we get home I’m just gonne leave my bag at home before I’m off to Andreas for movie night with some friends. I’m leaving sweden again on Monday so I really wanna hang out with my friends before I go.
I’m gonna tell you where my bikini is from later too! KISSES

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

13 Responses to “Coconut Lovin’”

 1. jen on

  Hejsan!
  Eftersom att du reser väldigt mycket så undrar jag om du kunde göra ett inlägg där du skriver och berättar hur och vad du packar till en solresa?
  Skulle uppskatta det väldigt mycket, kram. :)

  Reply
 2. R on

  hahaha så himla flummigt. “coconut lovin” och så har du ätit melon…men tagit kort på en cocosnöt…dagen garv

  Reply
 3. Anna on

  Du har så himla många snygga bikinis! Skulle du inte kunna göra ett inlägg med tips på affärer och hemsidor med fina bikinis och typ vart du har köpt dina?
  Kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.