Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:45 | July 15, 2015

  Coconut Lovin’

  coco3COCO8

  Nu sitter vi på flyget hem! Har inte hunnit blogga förens nu, för vi ville ta vara på sista timmarna innan vi åkte till flygplatsen :) men bilder – det har jag! Vi har haft det lungt och skönt i Marbella och jag är så tacksam att vi fick komma och hälsa på <3
  Ikväll när vi landar ska vi hem och släppa av grejerna och sen vidare ska jag vidare till Andreas för filmkväll och mys med ett helt gäng. Jag åker ju redan på måndag igen så nu passar man på att träffa alla vänner innan man flyr landet igen.
  Bikinin ovan ska ni få veta vart den kommer ifrån lite senare! PUSS

  / Now we’re on the flight home! I didn’t have time to blog before now cuz I we wanted to take advantage of the last hours in Marbella :) but Im gonna give you more pictures soon! We’ve had a very calm an relaxing week and I’m so grateful that we could come and visit <3
  Tonight when we get home I’m just gonne leave my bag at home before I’m off to Andreas for movie night with some friends. I’m leaving sweden again on Monday so I really wanna hang out with my friends before I go.
  I’m gonna tell you where my bikini is from later too! KISSES


  13 kommentarer  13 kommentarer om “Coconut Lovin’”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här