Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:24 | July 16, 2015

  Black & Gold

  Allblack_angelicaElin8allblack_angelicaElin2allblack_angelicaElin7Allblack_angelicaElin1

   

  PHOTOS BY ELIN KERO
  /Skirt from H&M/Shoes from Zara/Bag from YSL/Rings from H&M/
  /Top from H&M/Bracelets from different places/Sunglasses from Prada/

   

  Yttligare bilder som jag och bästa Elin tagit! Elin och jag kommer jobba tillsammans en hel del framöver :) så kul och hon är verkligen grym! Men men, nu är vi hemma i Sverige igen :) Vi landade runt 18.30 igår. Vi hade en så mysig kväll hemma hos Andreas och såg på film och åt gott! Har saknat mina små gosisar massor! Vi köpte med oss chips, popcorn, massa loka och sprite och lite godis. Vi såg någon romantisk film som Linn tipsade om. Jag brukar inte alls gilla romantiska komedier, utan hellre drama, fantasy ( typ Harry Potter ) och thrillers. Vad gillar ni bäst ? :)
  Jag tänkte se till att få lite gjort här hemma nu och sen ska jag in till staaaan. Är så sjukt sugen på typ en råbiff eller liknande så ska se om jag kan dra med Hannah på en senlunch. Så länge sen jag bara tog en mysig lunch med en vän! Älskar sånt.

  / One more look that my babe Elin took! Elin and I are gonna work together alot from now on :) it’s so much fun and she is so talented! Anyway, we are back home in Sweden again :) We landed around 18:30 yesterday. We had such a cozy evening at Andreas place and watched a movie and ate good stuff! I have missed my babes alot! We bought some chips, popcorn, sparkling water and sprite and some candy. We saw a romantic film that Linn told us about. I usually don’t like romantic comedies, I rather prefer drama, fantasy (like Harry Potter), and thrillers. What do you like the best? :)
  I’m gonna make sure to get some done at home now and then I’m off into the city. I’m craving for a tartare or something similar – I’ll see if I can get Hannah on a late lunch with me. It was such a long time ago I did that with a friend! And I love that stuff.


  24 kommentarer  24 kommentarer om “Black & Gold”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här