Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:30 | July 16, 2015

  CUBE DINNER

  mat3mat2mat6mat4mat8mat9mat12mat7mat5mat10mat11MAT545

   

  DINNER AT SUPPER GÅRDEN

   

  Under samma dag som jag hängde med NIKE under deras Sneakers event så arrangerade CUBE en middag för deras anställda och bloggare :) sånt är ju så jäkla mysigt! Vi var nästintill alla där, förutom ett fåtal peroner som saknades <3
  Maten var helt magisk som vanligt och ack så trevligt sällskap :) är superglad att jag bytt till CUBE och att man får jobba med så proffsiga och härliga människor. Ett plus i kanten delux är att jag återigen får blogga på samma ställe som min fina Julian också!
  Efter middagen drog vi vidare till NIKEs efterfest innan det var dags att dra hem!
  kommer ihåg att jag skulle upp tidigt för att dra på Bråvalla dagen efter så det blev ingen lång utgång. Tack för en trevlig kväll både CUBE och NIKE!

  / During the day I did my event with NIKE for their Trainers event CUBE arranged a dinner for their employees and their bloggers :) That kind of stuff is so darn cozy! We were almost all there, except a few persons missing <3
  The food was absolutely magical as usual and oh so nice company :) I’m so, so happy that I moved my blog to CUBE and that I get to work with so professional and lovely people. A plus deluxe is that I once again get to blog at the same platform as my babe Julian again!
  After our dinner we went on to Nike’s afterparty before it was time to go home!
  I remember that I had to get up early the next day to go to Bråvalla so I didn’t go all in. Thanks for a pleasant evening CUBE and NIKE!


  21 kommentarer  21 kommentarer om “CUBE DINNER”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här