Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 08:37 | July 21, 2015

  Good Food

  DINE1DINE5mylove3DINE9DINE3DINE11DINE7mylove6DINE4DINE2

   

  DINNER IN MARBELLA AT EDITA’S PLACE

   

  AND I’M BACK!
  I had such a busy day yesterday so I actually didn’t have time to blog. I needed to get my extensions out, have some meetings, hang out with André before I left, pack my bags and then start my trip to St Barts.
  Now I’m in Amsterdam waiting for my conecting flight. I have such a headache.. Hopefully I’ll fall asleep and wake up in St Marteen until I’m off to my last flight. Haha gash, It’s such a long way to go.. But I’m very thankful – that you know!
  I hope that my bag will make it too.. otherwise I’m screwed. Wish me luck babes Xx

  / OCH JAG ÄR TILLBAKA!
  Jag hade så sjukt mycket att göra igår så jag hann faktist inte blogga. Jag behövde ta bort mina extensions, ha några möten, hänga med André innan jag stack och packa mina väskor innan jag började min resa till St Barts.
  Jag är i Amsterdam nu och väntar på mitt flyg. Jag har såå ont i huvudet.. hoppas att jag somnar och vaknar upp i St Marteen innan jag tar mitt sista flyg vidare. Haha, jisses det är verkligen sååå långt bort.. men jag är ack så tacksam – det vet ni!
  Hoppas bara att mina väskor hinner med också .. annars är jag körd. Önska mig lycka till babes Xx


  18 kommentarer  18 kommentarer om “Good Food”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här