Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:43 | July 27, 2015

  Colombier beach

  h3h76h5h9h989H900h1jjq1

   

  COLOMBIER BEACH

   

  Oh, it’s time to start the journey home and it sucks! Time has gone by way too fast. I just wanted to have to whole day yesterday to just hang out so that’s why I didn’t blog. But now it’s time to go back to Sweden and also back to normal here :)
  I have actually missed to take outfit posts alot this week here so that’s what I’m gonna focus on now when I get back!
  But until then I still have slot of photos to show you from my amazing trip here to St Barths :)
  On this day we took the car to this amazing beach – I think it’s called Colombier beach – and we had to climb and walk a long way to even get there. A bit of an adventure for sure! During our stay here we’ve been to Colombier beach, shell beach, Grande Salin and La plage.
  Now Im gonna go and eat breakfast and then pack my bags :(

  / Åh, det är dags att börja resan hem och de suger! Tiden har gått alldeles för snabbt alltså. Igår ville jag bara ha hela dagen för att njuta så därför bloggade jag inte. Men nu är de dags att åka tillbaka till Sverige och även tillbaka till normalt här på bloggen :) Jag har saknat att ta outfitbilder denna vecka här så det ska bli prio 1 fokus nu när jag kommer hem.
  Men tills dess så har jag fortfarande bilder att visa er härifrån :)
  På denna dag så åkte vi till en asfin strand – tror den heter Colombier Beach – och vi behövde klättre och gå värsta långa stigen för att komma dit. Ett litet äventyr! Under tiden jag varit här har vi besökt Colombier beach, shell beach, Grande Saline och La Plage.
  Nu ska jag käka frulle och sen packa :(


  40 kommentarer  40 kommentarer om “Colombier beach”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här