Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

13:43 | July 27, 2015

Colombier beach

TRAVEL
h3h76h5h9h989H900h1jjq1

 

COLOMBIER BEACH

 

Oh, it’s time to start the journey home and it sucks! Time has gone by way too fast. I just wanted to have to whole day yesterday to just hang out so that’s why I didn’t blog. But now it’s time to go back to Sweden and also back to normal here :)
I have actually missed to take outfit posts alot this week here so that’s what I’m gonna focus on now when I get back!
But until then I still have slot of photos to show you from my amazing trip here to St Barths :)
On this day we took the car to this amazing beach – I think it’s called Colombier beach – and we had to climb and walk a long way to even get there. A bit of an adventure for sure! During our stay here we’ve been to Colombier beach, shell beach, Grande Salin and La plage.
Now Im gonna go and eat breakfast and then pack my bags :(

/ Åh, det är dags att börja resan hem och de suger! Tiden har gått alldeles för snabbt alltså. Igår ville jag bara ha hela dagen för att njuta så därför bloggade jag inte. Men nu är de dags att åka tillbaka till Sverige och även tillbaka till normalt här på bloggen :) Jag har saknat att ta outfitbilder denna vecka här så det ska bli prio 1 fokus nu när jag kommer hem.
Men tills dess så har jag fortfarande bilder att visa er härifrån :)
På denna dag så åkte vi till en asfin strand – tror den heter Colombier Beach – och vi behövde klättre och gå värsta långa stigen för att komma dit. Ett litet äventyr! Under tiden jag varit här har vi besökt Colombier beach, shell beach, Grande Saline och La Plage.
Nu ska jag käka frulle och sen packa :(

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

40 Responses to “Colombier beach”

    • angelicablick on

      Vi följde varann på instagram, sen bjöd hon med mig till Bahamas och på den vägen är de :) vi klickade väldigt bra och båda tjejerna är helt underbara! <3

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.