Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:58 | August 8, 2015

  FISHNET

  net1net453net2net10

   

  BIKINI FROM ASOS_TOP HERE_BOTTOM HERE

   

  Our last day in greece and we’ll spend it in Athens! We booked a hotel for our last night here so now we’re gonna go to the pool and just relax before we visit Akropolis . Our flight is really late tonight so we kind of have a full day here – that’s nice!
  We have had such ana amazing trip with Yacht Week and I’m longing for it until next year! Our skipper Leo has been the best and our hostess Cassandra too! Thanks to Yacht week and for everyone involved – this was so much fun! Xx

  / Våran sista dag här i grekland och den spenderar vi i Aten! Vi bokade ett hotell inför våran sista natt så nu ska vi till poolen och softa innan vi ska till Akropolis. Vårat flyg går sent ikväll så vi har hela dagen här – det är roligt!
  Våran resa med Yacht Week har varit helt fantastisk och jag längtar redan till detta nästa år! Våran båtförare Leo och hostess Cassandra har varit underbara också. Tack till alla involverade – detta var så kul! Xx


  19 kommentarer  19 kommentarer om “FISHNET”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här