Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:56 | August 11, 2015

  GUBBI

  LELOVE_ABLICK1LELOVE_ABLICK2LELOVE_ABLICK3

   

  ME AND YOU

   

  Well, this man is my everything. As I told you guys, we just bought our own appartment and I can’t wait to move in!
  Kenza helped us to snap these photos and i just had to post the first and third picture – even tho the last one is out of focus and blurry. I just love the feeling of the photos. One thing is for sure, I love him with all my heart.

  _________________________

  Denna man är mitt allt. Som jag sa så köpte vi nyss en lägenhet ihop och jag längtar tills vi flyttar in!
  kenza hjälpte oss ta dessa bilder och jag var bara tvungen att publicera första och sista bilden – även fast att sista är helt i ofokus och blurrig. jag älskar känslan i dessa bilder. En sak är säker, jag älskar denna man med hela mitt hjärta.


  22 kommentarer  22 kommentarer om “GUBBI”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här