Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:50 | August 11, 2015

  SEA SALT

  ablick_boatin6ablick_boatin1ablick_boatin54

   

  PHOTOS BY ANDRÉ BÅNGHÄLL
  _BIKINI FROM ASOS, TOP HERE & BOTTOM HERE_

   

  This bikini is just perfect! i’m so happy that I bought it :) as you might have noticed, i love swimsuits and bikinis from ASOS. They often have a good price, looks so good on you and they have all different colors and shapes. thumbs up for that! If you wanna check out their bikinis, press HERE.
  Started my day with a meeting and now i’ve just been working all morning. Gonna meet up with Carro later to get the last stuff for Way out West. I’m gonna spend my evening with my love Elsa <3

  _________________________

  Denna bikini är bah perfekt alltså! jag är sjukt glad att jag köpte den :) Som ni kanske märkt så älskar jag ASOS bikinias och baddräkter. Dom är ofta i bra pris, sitter sjukt bra och så har dom alla typer av färger och modeller! Om ni vill kika på deras utbud, så kan ni klicka HÄR.
  Jag började dagen med möte och sen har jag bara jobbat. Ska möta upp Carro snart för att fixa de sista kläderna inför Way Out west. Ikväll ska jag mysa med min fina Elsa <3


  24 kommentarer  24 kommentarer om “SEA SALT”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här