Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:45 | August 14, 2015

  It has begun

  wow342wow3wow1wow32wow23wow3332wow435wow545

   

  FIRST NIGHT AT WOW

   

  We got to WOW pretty late last night so I didn’t really got the chance to take alot of photos – but some! Today is a new day and my camera is with me :) yey! We got here yesterday by a partytrain that Nöjesguiden had booked and when we got to the hotel we fell asleep for a while. then we visited the festival area. Now it’s time to go to a party!

  ____________

  Vi kom till WOW ganska sent igår så jag hann inte ta massa bilder – men några iaf! Idag är en ny dag och kameran är med :) yey! Vi kom hit igår via ett partytåg som nöjesguiden bokat och direkt när vi kom till hotellet så däckade vi. Vi begav oss sedan tillf estivalområdet innan festen drog igång. Nu är det dags för mer fest!


  18 kommentarer  18 kommentarer om “It has begun”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här