Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:38 | August 18, 2015

  #greeceinsta

  greece201

   

  INSTAPICS FROM GREECE / @ANGELICABLICK

   

  I sum up some photos from my insta that I posted during our trip to Greece! I just love to travel and the photos on my blog and insta are the best when I travel.
  And one thing more: I reached 1 million followers on instagram during the weekend in Gothenburg. THAT’S SICK! I just want you to know that I’m so thankful and happy for all your support ♥ I can’t explain in words how grateful I am! ALL LOVE FOR YOU!

  _________

  Jag har summerat ihop lite bilder från min instagram som jag tog i Grekland! Jag älskar att resa och jag älskar bilderna jag får till blogg och insta när jag reser.
  och en sak till: Jag nådde 1 miljon följare på instagram under veckan i Göteborg. SÅ SJUKT! Jag vill bara att ni ska veta hur tacksam och glad jag är över erat stöd ♥ kan inte förklara i ord min tacksamhet! ALL KÄRLEK TILL ER!


  15 kommentarer  15 kommentarer om “#greeceinsta”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här