Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

20:38 | August 18, 2015

#greeceinsta

TRAVEL
greece201

 

INSTAPICS FROM GREECE / @ANGELICABLICK

 

I sum up some photos from my insta that I posted during our trip to Greece! I just love to travel and the photos on my blog and insta are the best when I travel.
And one thing more: I reached 1 million followers on instagram during the weekend in Gothenburg. THAT’S SICK! I just want you to know that I’m so thankful and happy for all your support ♥ I can’t explain in words how grateful I am! ALL LOVE FOR YOU!

_________

Jag har summerat ihop lite bilder från min instagram som jag tog i Grekland! Jag älskar att resa och jag älskar bilderna jag får till blogg och insta när jag reser.
och en sak till: Jag nådde 1 miljon följare på instagram under veckan i Göteborg. SÅ SJUKT! Jag vill bara att ni ska veta hur tacksam och glad jag är över erat stöd ♥ kan inte förklara i ord min tacksamhet! ALL KÄRLEK TILL ER!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

15 Responses to “#greeceinsta”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.