Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:45 | August 20, 2015

  THURSDAY

  angelicablick_parkinglot1angelicablick_parkinglot2

   

  FULL LOOK TO COME

   

  So, today is the day when we leave our old appartment and move on the our new. It actually feels so, so good and I can’t wait to get stuff together at our new place. We’re gonna renovate our kitchen ( I need help here – any good websites or companies that are good? ) and also buy all the new furnitures and so on – I need help here too, any good websites/companies that has nice furnitures and decoration? We like it to be fresh/clean with a hint of industrial feeling.

  _________

  så, idag är dagen här äntligen när vi flyttar ut från våran gamla lägenhet till den nya och det känns fantastiskt. jag längtar till att få fixa i den och inreda. Vi ska renovera köket ( Jag behöver hjälp här – har ni tips på bra hemsidor eller företag som är duktiga på att renovera?) och även köpa massa nya möbler och sånt – här behöver jag hjälp med, har ni några hemsidor eller företag med snygga möbler och dekorationer osv? kom gärna med tips! Vi vill ha de fräscht/snyggt med en känsla av industri.


  27 kommentarer  27 kommentarer om “THURSDAY”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här