Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

10:45 | August 20, 2015

THURSDAY

LOOK OF THE DAY
angelicablick_parkinglot1angelicablick_parkinglot2

 

FULL LOOK TO COME

 

So, today is the day when we leave our old appartment and move on the our new. It actually feels so, so good and I can’t wait to get stuff together at our new place. We’re gonna renovate our kitchen ( I need help here – any good websites or companies that are good? ) and also buy all the new furnitures and so on – I need help here too, any good websites/companies that has nice furnitures and decoration? We like it to be fresh/clean with a hint of industrial feeling.

_________

så, idag är dagen här äntligen när vi flyttar ut från våran gamla lägenhet till den nya och det känns fantastiskt. jag längtar till att få fixa i den och inreda. Vi ska renovera köket ( Jag behöver hjälp här – har ni tips på bra hemsidor eller företag som är duktiga på att renovera?) och även köpa massa nya möbler och sånt – här behöver jag hjälp med, har ni några hemsidor eller företag med snygga möbler och dekorationer osv? kom gärna med tips! Vi vill ha de fräscht/snyggt med en känsla av industri.

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

27 Responses to “THURSDAY”

 1. Méryl on

  You’re so beautiful ! I loved your grey hair, but the blond is so good on you. I love it !
  I sa on your snapchat that you shoot with an Haarley yesterday ! God I can’t wait to see you pictures, I’m sure it’s gonna be amazing !
  With love, you biggest french fan, from Paris ♡

  Reply
 2. Linda on

  Åh, vill också ha en helt egen lägenhet att inreda från scratch!
  Granit har superfina saker (finns bl.a. på Götgatan och Kungsgatan) boligheter.se – rum21.se – room99.se – Lagerhaus – trendsisters.se – Lampaffären i Gamla stan (vet ej gatan men är precis vid slussen, typ på gatan in där Forex ligger) har superfina industriella lampor. Ellos har också en del fina möbler och prylar! Hilkeindesign.se . Haha ja, skulle kunna go on forever. Åhléns har ju också en del fin inredning men kanske inte så mycket möbler… hoppas du hittar lite inspiration! Kram

  Reply
 3. Kristin on

  Take a look at LUSSO – http://www.lussoweb.com
  It is a company located in Boston but they ship the furniture worldwide and help with interior/renovation. I am always stunned when I see their interior concepts. I can really really recommend them :-) they are an amazing help

  Reply
 4. Elina on

  För industriell inredning har jag kört på house dockor, creationbylis och slängt in lite grejer från ferm living! Lycka till med inredningen, det är något av det roligaste som finns ;)

  Reply
 5. Elinore on

  Så fin :)
  Vad kul för er! Själv gillar jag också den industriella stilen, så jag brukar internet shoppa från reformasthlm, granit, artilleriet, rum21 och designonline. <3

  Reply
 6. Olivia on

  Rum21! dDe har dock bara butik i Gbg men de har en grym hemsida och de levererar till Sthlm! Märkena Klong och kartell har mycket snygga grejer med!

  Reply
 7. Anna on

  Dahlbergs bygg är väldigt bra om ni ska renovera köket :) Finns på facebook annars kan jag skicka kontaktuppgifer om ni skulle vara intresserade. :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.