Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:14 | August 21, 2015

  Jeans on Jeans

  gina1gina6gina10gina2gina9gona8

   

  _Top HERE & shirts as skirts HERE from GINA TRICOT_

   

  A look from Gina Tricot’s collab with Say Lou Lou :) I got the chance to style it just my way!
  I’m wearing their jeansshirts as a skirt and I really like it! And I just love the collection too.
  On the release of their collab with Gina Tricot they also did an amazing musicvideo styled in the collections clothes: watch and enjoy!

  _________________________

  En look från Gina Tricots samarbete med Say Lou Lou :) Jag fick chansen att styla det precis som jag ville!
  Jag har använt mig av två jeansshortor från kollektionen att använda som kjol och jag gillar de skarpt! jag diggar kollektionen som tusan.
  Dom har i samarbetet dessutom släppt en musikvideo där de bär kläderna från Gina Tricots kollektion : watch and enjoy!

  För att bäst se videon och få hela den coola 360-graders upplevelsen så måste ni se den i antingen Google chrome (om ni tittar via er dator) eller er YouTube-app på mobilen!

  #ginatricotsayblue


  22 kommentarer  23 kommentarer om “Jeans on Jeans”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Gina Tricot belongs to my favourite brands and the look you show here is cool and very stylish!
   xx from Bavaria/Germany, Rena
   http://www.dressedwithsoul.com

   Reply
  • Love the denim shirt skirt and the sandals are fab!
   xx
   Claudia
   http://www.trendenciesblog.com

   Reply
  • Such a great look !
   Really like the top :)
   Love, L

   http://www.Lsfashiondiary.blogspot.com

   Reply
  • You look so cool!

   xo Camilla

   Into The Fold

   Reply
  • this look great ! nice !xxx

   http://fashion-and-beauty-diary.blogspot.sk/

   Reply
  • Så snyggt!

   Reply
  • How is your hair SO amazing?? You look incredibleee!

   Shot From The Street | Fashion Blog

   Reply
  • Såå snyggt!!

   Reply
  • Jeansskjortor är ju sååå snyggt :D

   Reply
  • You have amazing style Angelica!
   Marveling-Mind☀ | Instagram | Bloglovin’ ✌️

   Reply
  • You look stunning!

   Reply
  • Gaah va snyggt!!

   Reply
  • cute turtle neck

   http://hashtagliz.com

   Reply
  • Wow haha amazing that you made a skirt out of shirts ! I was looking at it wondering what it was lol shorts, a skirt, but no lol just shirts. Love it !

   XOXO
   Jess
   http://jessprainstyle.com

   Reply
  • vilken mysetröja!! <3

   Reply
  • Supersnyggt och kreativt!

   Reply
  • Så snyggt! Älskar din frisyr också, du är stor inspokälla!

   Reply
  • Awesome styling!

   Love, Marie Roget

   Reply
  • Love your look! The turtle neck is pure perfection <3

   http://saraxfashion.blogspot.fi/

   Reply
  • Bästa Angelica blick! Man känner knappt igen dig längre, du är supersnygg som vanligt! Men, var är den naturliga skönheten man alltid fick se förr? Knappt inget smink men fortfarande stunning, idag ser jag bara massa smink, fortfarande stunning men det är alltid roligare att se en bloggare så naturligt vacker nå ut till så många läsare och unga tjejer idag och visa att man ska vara nöjd med hur man egentligen ser ut! Mer än nöjd. Det är mycket smink i dagens samhälle, flickor får inte vara sig själva längre utan det ska bara vara mer och mer! Allt ifrån löshår, fake lashes, spraytan och så mycket mer. Du om någon känns som rätt person att visa att man är snygg utan allt de där kladdet!

   Reply
  • Hej Evelina! Jag håller med dig om att jag absolut inte sminkar mig så som jag kanske gjorde för 3 år sen – men man ändras ju hela tiden :) om 1 år kanske jag tex väljer att inte sminka mig alls, eller kanske till och med ännu mer än idag. sånt kommer och går! oavsett så handlar de inte om gur mycket eller lite jag sminkar mig, utan vad jag för stunden gillar. Jag ska kunna få sminka mig exakt hur jag vill, utan att någon ska påpeka de. Varför lär vi alla att allt ska vara så naturligt som möjligt? visst, naturligt ät underbart och jag ÄLSKAR natuligt. Men säg de till punkaren med svart runt hela ögonen, tuppkammen och de knallröda håret. De handlar inte om vem som är mest natutlig, utan vad varje individ känner sig tryggast och bäst i. Vare sig de är tjejen med alla piercingar, det svarta läppstiftet eller tjejen som aldrig ens prövat foundation. Vi alla ska få vara precis som vi är :)
   Nu menade jag såklart inte att på något sätt hoppa på dig eller liknande, utan snarare att “make a point” bara. Vem vet, om kanske 6 månader går jag helt utan smink istället – för visst trivs jag i de och tycker om att gå osminkad med. Men just nu tycker jag om de sättet jag sminkar mig på, såsom jag bar rött läppstift 24/7 under 2011 när jag hade blont kort hår. Det kommer och går :) men alla ska få se ut som dom vill. Kram

   Reply
  • This idea to wear a shirt like a skirt is just amazing !!
   xx Pau

   Reply