Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 23:32 | August 22, 2015

  23 X

  IMG_5696 IMG_5630bild5

   

  TB / Me and one of my best friends, Sabri

   

  I’ve had such a hectic bur fun day – yesterday ad today! Started my day by trying to get stuff packed up from my boxes and then I had a meeting before it was time to go on a bit event with Dr.Denim. I brought my camera with me so I’m gonna show them to you later :) I’m sorry that I haven’t written here on the entire day – but it’s been so much with th apprtment. I’m sorry! I hope you understand. Im gonna post a lot tomorrow ( saturday ) <3 love u!

  _________

  Jag har haft en sån hektisk dag  – idag och igår! började dagen med att packa upp mina lådor, sen möte och sen Dr.Denim event. Jag tog med kameran så har bilder ni ska få :) Jag är såååå ledsen för keff uppdatering dessa dagar men flytten tar all tid. MEN imorgon (lördag) är jag tillbaka som vanligt! love u!<3


  8 kommentarer  8 kommentarer om “23 X”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här