Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:45 | August 23, 2015

  Postcards

  greece_angelicablick7greece_angelicablick12greece_angelicablick2greece_angelicablick16greece_angelicablick14greece_angelicablick5greece_angelicablick19greece_angelicablick1greece_angelicablick8greece_angelicablick10greece_angelicablick17

   

  POSTCARDS FROM GREECE

   

  Oh, yes – I still have more photos to go from Greece! Just got back after spending my day with Andreas, Philip, Joel, Gustav and Linn out in the sun. We had Lily’s Burger in a park frst before heading to Långholmen to take a swim in the lake and just hanging out in the sun. Tonight me, André and Emil are having dinner at a super cozy place near by. Summernights and days at it’s best – for sure <3

  _________

  Åh yes – jag har fortfarande massor bilder från Grekland kvar att visa er! Kom just hem från att ha spenderat hela dagen med Andreas, Philip, Joel, Gustav och Linn ute i solen. Vi käkade Lily’s Burger i en park först innan vi drog till Långholmen och badade och solade. Ikväll ska jag, André och Emil äta mys-middag här i närheten. Sommarnätter och dagar i sitt esse – verkligen <3


  15 kommentarer  15 kommentarer om “Postcards”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här