Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:28 | August 25, 2015

  Front Row girls

  FWmodeveckanbon

   

  Picture from Bon.se

   

  Jeez, the days are crazy! But fun. Just found this picture at Bon.se and had to post it before I’ll have time to go through all the pictures that I’ve taken during these first two days.  Now It’s time for the last shows for today! Tonight Saurab is hosting a party that we all are gonna swing by for a while. Talk to you in a while!

  _________

  Jisses, dessa dagar är galna! Men roliga. Hittade precis denna bild från Bon.se och var tvugnen att posta den här innan jag går igenom alla bilder som jag tagit dessa två första dagar. Nu är det dags for de sista showerna för dagen! Ikväll har Saurab en fest som vi alla ska springa förbi ett tag. skriver om en stund!


  8 kommentarer  8 kommentarer om “Front Row girls”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här