Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

17:28 | August 25, 2015

Front Row girls

UNCATEGORIZED 2
FWmodeveckanbon

 

Picture from Bon.se

 

Jeez, the days are crazy! But fun. Just found this picture at Bon.se and had to post it before I’ll have time to go through all the pictures that I’ve taken during these first two days.  Now It’s time for the last shows for today! Tonight Saurab is hosting a party that we all are gonna swing by for a while. Talk to you in a while!

_________

Jisses, dessa dagar är galna! Men roliga. Hittade precis denna bild från Bon.se och var tvugnen att posta den här innan jag går igenom alla bilder som jag tagit dessa två första dagar. Nu är det dags for de sista showerna för dagen! Ikväll har Saurab en fest som vi alla ska springa förbi ett tag. skriver om en stund!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

8 Responses to “Front Row girls”

  1. Elin on

    Hej! Kan inte du skriva ett inlägg om ditt hår? Din hårfärg nu är nämligen jätte fin, skulle vilja veta ifall det bara har blivit så av sig själv efter det gråa eller om du färgat det och vart osv! :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.