Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:00 | August 25, 2015

  Zoom it up

  ab8 angelicablick_boho79 gina9 PALMLEAVES_ABLICK5 ablick_stripe7 dress11 green9 camo4 p1 Photographer: Elin KeroContact: blogg@elinkero.seBlog: http://nevnarien.se/ Photographer: Elin KeroContact: blogg@elinkero.seBlog: http://nevnarien.se/ dress5

  DETAILS / CLOSE-UP

  So, second day at Sthlm FW and I actually had to cancel the first 3 shows because of work – but now I’m on my Way to a meeting and then it’s time for some shows again. Took so much photos yesterday that you’re gonna get later! Xx

  _________

  Så, andra dagen på Sthlm FW och jag var tvubgen att missa de 3 första visningarna pga jobb. Nu är jag på G till ett möte och sen är de på’t igen med visningar! Jag tog massor bilder igår som ni ska få! Xx


  16 kommentarer  16 kommentarer om “Zoom it up”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här