Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:45 | August 27, 2015

  #GINATRICOTSAYBLUE

  gina_ablick1gina_ABLICK6gina_ablick3gina_ABLICK9gina_ablick2gina_ABLICK11gina_ABLICK5gina_ABLICK10gina_ABLICK12

   

  Gina Tricot X Say Lou Lou

   

  Two nights ago we attended a supercool event at Gina Tricot’s pressoffice where the Say Lou Lou girls performed! Such a good event and the girls are just amazing! And speaking of Say Lou Lou – you will have the chance to win tickets to their show. Their cover on ” Blue on blue ” is connected to Gina Tricots big campaing about feeling a bit blue and also to experience heartache.

  I think that everyone once have or will experience heartache when a relationship doesn’t end up as you planned. Heartache can be really hurtful even if you’re young or old. I remember when I was little and sent a note to that cute boy in school asking him to cross an “x” over Yes, Nor or Maybe if he wanted to be my boyfriend and I got the note back saying “No”. I felt so sad! To compete about the tickets you have to tell your own heartbreak story – from now, or from when you where little. Tell your story HERE! Good Luck!

  _________

  För två kvällar sedan höll Gina Tricot ett fett event på deras presskontor  där Say Lou Lou uppträdde! Sjukt bra kväll och Say Lou Lou var grymma! Och på tal om dom – nu har du chansen att vinna biljetter till deras spelning. Deras cover på “blue on blue” är kopplad till deras stora kampanj nu som handlar just om att känna sig “blue” och hjärte-smärta. 

  Jag tror att vi alla har eller någon gång kommer känna hjärte-smärta här i livet när en relation inte riktigt går som den ska. Det gör väldigt ont, vare sig man är ung eller gammal. Jag kommer ihåg när jag var liten och skickade en “fråga-chans” lapp till en supersöt kille i skolan där man fick kryssa i ett “x” under JA, NEJ eller KANSKE och fick tillbaka ett “NEJ”. Jag blev så ledsen!
  Så, för att vara med och tävla om biljetter till spelningen så måste du dela just din break-up story HÄR! Lycka till!


  12 kommentarer  12 kommentarer om “#GINATRICOTSAYBLUE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här