Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

18:52 | August 28, 2015

FW X STHLM

UNCATEGORIZED 2
Foto: Emma Svensson/Studio Emma SvenssonFoto: Emma Svensson/Studio Emma Svensson

 

RAMI & I AT FW / Ph by Emma Svensson

I’m laying here in bed right now, feeling so sorry for myself. Been sweating all day, feeling a bit fever-ish. Gonna meet up with Elin soon to take some photos and then I’m just gonna chill all night.
Julian and I went to East last night and after a while Thobias joined us and then we went to Musikaliska for a short while. Got home pretty early tho, and I was so tired.
I might feel like this cause I’m getting sick.. right? maybe.

_________

Jag ligger här i sängen och tycker så synd om mig själv haha. Jag har svettats hela dagen, och känt mig hänging och febrig. Ska snart möta upp Elin för att ta lite bilder och sen ska jag bara slappa hela kvällen.
Julian och jag åt på East igår innan Thobias mötte upp oss. Vi svängde förbi Musikaliska en snabbis, men drog hem ganska tidigt. Jag var sååå trött.
Jag känner mig kanske såhär för att jag håller på att bli sjuk.. eller? kanske.

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

7 Responses to “FW X STHLM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.