Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

11:52 | August 30, 2015

Golden rush and black leather

LOOK OF THE DAY
guldknappen_angelicablick9guldknappen_angelicablick4guldknappen_angelicablick6guldknappen_angelicablick3

 

_Dress from Inez NY_Shoes from Steve Madden_
_Leatherjacket old_Bag from River Island_Earrings from H&M_

 

This was my look for Guldknappen gala yesterday! I don’t like to dress up for gala’s at all – and especially not in cute or princessy dresses – so I choosed a simple, nude dress. That’s more me I think! Got a bit ghetto-fab wearing my hoop earrings too. Way better!
After Guldknappen we went out for a bit. We were supposed to go all in, but we got so tired and André had work in the morning so we went home instead.
Today it’s Sunday and I’m just gonna get stuff done here at home before I’m gonna meet up some friends for an outdoor cinema – how cozy?!

_________

Detta var min look för Guldknappen igår! Jag gillar ju inte att klä mig till gala alls – och speciellt inte i någon sockersöt eller prinsessa klänning – så jag valde en mer enkel, beige klänning. Det är mer mig! Blev lite ghetto-fab med mina runda örhängen med. Mycket bättre!
Efter Gildknappen drog vi ut ett tag. Vi skulle egentligen gå all in, men vi blev så trötta efter ett tag och André skulle upp och jobba med så vi drog hem då.
Idag är det Söndag och jag ska bara vara hemma och fortsätta packa upp innan jag ska möta upp några vänner för utomhusbio – hur mysigt?!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

29 Responses to “Golden rush and black leather”

 1. Erika on

  Men va? Du har väll alltid gillat prinsessa klänningar och haft på dig Ida Sjöstedt ett antal gånger? Den här var också supersnygg och väldigt du men det känns för mig som om den andra typen av klänningar är minst lika mycket du om man ser tillbaka på dina tidigare gala klänningar.

  Reply
  • Jessica on

   Håller med dig helt och hållet Erika. Dina tidigare galaklänning är ju princessklänningar. Är det för att kenza gillar dessa klänningar eller?

   Reply
   • angelicablick on

    Ja precis, de är för att jag hatar Kenza så mycket som jag ogillar galaklänningar. haha jisses – du hör ju hur sjukt det låter? Nej, varför skulle det överhuvudtaget ha med hurvida jag gillar Kenza eller ej att göra? FYI, jag gillar Kenza massor och om du kollar närmare så ser du att de senaste två-tre åren har jag inte haft på mig galaklänningar utan vit kostym och mer tajta elegantare klänningar. Jag säger inte att prisessiga klänningar är fula, utan att jag själv trivs mer i sofistikerade och enklara klänningar eller möjligtvis kostym till galor. that’s it. Och till Erika: Jag har använt en ida sjöstedt under en gala – inte flera :) och de var år 2012. Idas plagg är MAGISKA, men som jag skrev ovan så gillar jag att hålla de enkelt – så då passar ju tex Ida sjöstedts lite enklare klänningar mig tex.
    Dessutom ändrar man ju sig och sin stil ju äldre man blir. Något som jag kanske ÄLSKADE att ha på mig förut, kanske nu i dagsläget inte alls känns lika “mig” – eller hur?

    Reply
    • wb. on

     Hej! Finns det möjlighet att hyra/köpa av dig din princessklänning från Ida Sjöstedt? Vet du kanske var man kan hitta en liknande? Tack på förhand för hjälpen!

     Reply
 2. Besna on

  This dress is so Perfect! I was looking for something like this for my cousins wedding. I never heared about the label before. Is there a online-shop where I can find the dress? Would be so happy about an answer :*

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.