Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

01:20 | August 31, 2015

Purple leather

yoyo1yoyo3

 

CLOSE UP / LOOK COMING SOON

 

Just gonna fall asleep really fast now! I’m so, so tired. I just wanted to say good night and send you lots of love ♥

_________

Nu ska jag bah somna riktigt fort haha! Jag är så, så trött men ville ända säga godnatt och skicka massa kärlek ♥


10 kommentarer11 kommentarer om “Purple leather”

    Hej Angelica, tack för alla dina fina inlägg som inspirerar massor som vanligt! Jag har en liten fråga, har du fixat fransförlängning? Det ser ut som att det är väldigt tätt med fransar nämligen :) Jag undrar för att jag är intresserad av att göra det själv och om det blir resultat liknande det du har skulle det vara riktigt kul.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här