Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:43 | September 4, 2015

  Laveau

  burgers2burgers7burgers1burgers3 burger8

   

  BURGERS, FRIES & COFFEE

   

  Yesterday was truly a fantastic day with mah babygurl Ingrid! We spent almost the entire day together. André joined us for burgers and fries at Marie Laveau before we headed of to the cinema for the premiere to see ” Straight outta compton” – such a good movie/documentary of Dr.Dre’s life. You should for sure see it! Went to SUPPER afterwards and had dinner with Ingrid. Gotta say that I absolutely love their food.

  _________

  Gårdagen var så jäkla härlig med min babygurl Ingrid! Vi hängde typ hela dagen. André joinade oss för burgare och pommes på Marie Laveau innan vi drog till biografen för premiären av “Straight otta compton” – en jäkligt bra film av Dr.Dres liv. Ni borde se den! Efter stack jag och Ingrid till SUPPER och käkade middag. Måste säga att jag tokälskar deras mat.


  15 kommentarer  15 kommentarer om “Laveau”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här