Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:57 | September 5, 2015

  As clear as it can be

  happy_angelicablick3happy_angelicablick1happy_angelicablick2

   

  THE BAHAMAS

   

  OK, I just want you to take a look at that water’s color. It’s not edited, changed or even slightly brighten up in any way. It looks like that! IT WAS INSANE! I’ve never in my entire life seen something like it and it’s just AMAZING. As I told you, I found these pictures just a couple of days ago and I still have alot to go – are you ready?

  _________

  OK, jag ville bara visa er vattnets färg. Det är varken redigerat, ändrat eller en bit uppljusat i något sätt. Det ser ut sådär IRL! DET ÄR GALET! Jag har aldrig i mitt liv sett något liknande och det var så VACKERT. Som jag sa så hittade jag dessa bilder plus massa mer från Bahamas som jag ska visa er – är ni redo?


  24 kommentarer  24 kommentarer om “As clear as it can be”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här