Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:25 | September 5, 2015

  GOLD & NUDE

  angelicablick_red2angelicablick_red6angelicablick_red4

   

  _Shirt from Zara_Bracelet from SOPHIE by SOPHIE_
  _Bag from Zara_Trousers from Topshop_Shoes from Topshop_

   

  HELLO SATURDAY! The sun is shining and I’m on a good mood. Woke up next to my love, drank coffee and took a shower. I need to get som work done before I’m off into town to hang out with my bro Fang!
  This is a look from thursday. Matched the khaki green with nude detalis – I feel that this fall it’s gonna be alot of nude, rust and khaki-green colors. Are you with me on that one?

  _________

  HEJ LÖRDAG! Solen skiner och jag är på toppenhumör. Jag vaknade upp brevid min kärlek, drack kaffe och tog sen en dusch. Jag behöver fixa lite jobb innan jag beger mig in till stan för att hänga med min bro Fang! Såhär såg jag ut i torsdags. Matchade khakigrönt med nudefärger – det känns som att höstens färger är nude/beige, rostfärgat och khaki-grönt. Håller ni inte med?


  21 kommentarer  22 kommentarer om “GOLD & NUDE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här