Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:31 | September 7, 2015

  UNREAL

  angelicablick_bahamas3angelicablick_bahamas1angelicablick_bahamas2angelicablick_bahamas5angelicablick_bahamas21angelicablick_bahamas9

   

  The Bahamas / Bikini from Nelly_HERE

   

  So, I’m so happy that I found these pictures!! I totally forgot about them ( if that’s even pissble.. right? ). This place was just unreal! We took a boat to a small house out in the water and took awesome photos :) I have some more photos from the actual house that I’m gonna show you.
  Now I’m gonna meet up Filippa for lunch before I continue my work here. my todays look coming up soon!

  _________

  Så, jag är såå glad att jag hittade dessa bilder!! Jag hade helt glömt dom ( om man ens kan glömma sånna här bilder.. eller hur? ). Den här platsen var magisk! Vi tog en liten båt till ett hus som låg mitt ute i vattnet och tog massa fina bilder :) Jag har lite bilder från själva huset med som jag ska visa. Nu ska jag käka lunch med Filippa innan jag fortsätter mitt arbete. Dagens look kommer upp snart!

  -Contain adlinks


  23 kommentarer  23 kommentarer om “UNREAL”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här