Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:49 | September 26, 2015

  BEDROOM

  bed6bed5

   

  Our bedroom – in progress

   

  So, here is a sneak peek of our bedroom :) it’s getting there! Not really there all day way yet, but soon. We are gonna switch to another lamp to a more industrial one. And some shelfs over the bed with all kind of old stuff.
  I think it’s so cozy!! What do you think?

  _________

  Så, här är en sneak peek på vårt sovrum :) getting there! Vi är inte helt klara, men snart så. Vi ska byta ut våran lampa i taket till en mer industrilampa – mer sliten liksom och ovanför sängen ska vi ha några bokhyllor med massor härliga gamla prylar på som gamla jordglobar,böcker och annat skrot. jag tycker de är mysigt iaf! vad tycker ni?


  49 kommentarer  49 kommentarer om “BEDROOM”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här