Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

9:52 | September 27, 2015

SOME SPARKLE

LOOK OF THE DAY,TRAVEL
angelicablick_wang11angelicablick_wang7angelicablick_wang8angelicablick_wang10angelicablick_wang3angelicablick_wang9

 

_Top from H&M Studio_Bag from YSL_Shoes from Zara_Rings from H&M_
_Skirt from Asos, sold out_Sunglasses from Rayban, HERE_Bra from Urban outfitters_

 

Goood morning y’all! How you doin’ ? André and I just woke up, spending like 1 hour in bed just being us. That’s what I love about the weekends – to wake up next to him with no stress, no “have to”.
As I told you, he brought me to this amazing Castle called Görvälns Slott(castle) without me knowing!!
We were supposed to go to this event at the Royal Castle, but then he just kidnapped me, told me to pack a bag and bring my toothbrush. We took a cab way outside of Stockholm before arriving to the Castle where ha had organized a big, big dinner just for the two of us and a overnight stay at the castle. And it’s not even my birthday(!). I’m totally blown away! I love you endlessly.
The sun is shining today and I can’t be happier for that! I’ve been wanting to work and take photos for the last couple of days and haven’t been able to do that because of the rain. BUT FINALLY! Gustav is coming over to film a “every-day” video for me and you guys. I know that you like when I post everyday photos so I thought ” why not just make a short video about it?” . Yes, my days are really different – but I thought I would do a “My sunday” video. Hope you’ll like it!

_________

Goood morgoooon alla! Hur mår ni? André och jag vaknade nyss, men spenderade typ 1 timma i sängen av att bah va. Det är de jag älskar med helgerna, att jag får vakna upp bredvid honom och inte känna stress eller “måsten”. Som jag berättade för er så kidnappade han mig till ett slott igår, Görvälns slott utan att jag visste!
Vi skulle egentligen gå på opera på Kungliga slottet, men sen kidnappade han mig, sa åt mig att packa en väska och även packa ner tandborsten. Vi tog en taxi långt utanför stockholm innan bilen rullade upp bredvid slottet. Och de är inte ens min födelsedag(!). Jag är helt blown away! Jag älskar dig oändligt.
Solen skiner idag och de är jag fett jäkla glad för! Jag har velat få jobb gjort hela veckan med bal fota looks men de har inte gått i regnet. Gustav en vän ska komma över senare idag och så ska vi filma en everyday-film! Vet ju att ni gillar mina everyday bilder så då tänkte jag “varför inte göra en everyday video också?”. Nu ser ju mina dagar väldigt olika ut, så tänkte mer en “My sunday” – film. Hoppas ni kommer gilla den!

-Contain adlinks

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

21 Responses to “SOME SPARKLE”

  1. Dixi Wonderland on

    Sååå kul med mer text i inlägget :D
    Hoppas ni hade det super mysigt på slottet. Är så glad att du fann Andre för ni verkar ha det så bra tillsammans! Och ord kan inte beskriva hur mycket jag längtar efter din every day filmen :D Gonna be awesome!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.