Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

9:43 | September 28, 2015

SUPERSTAR

LOOK OF THE DAY,TRAVEL
cap_angelicablick9CAP_ANGELICABLICK11cap_angelicablick8CAP_ANGELICABLICK12cap_angelicablick4

 

_Jacket from Dagmar_Cap from Urban Outfitters_Socks from Adidas, HERE_
_Shoes from Adidas Superstar, HERE_Dress from Asos, HERE_

 

My last look from NEEEEW YOOOOORK! This day I just wanted to wear something not to warm and something comfy. I LIKE IT!
So, you know what? Today they are gonna come here and start renovating our kitchen!! so excited! Our kitchen is gonna be amazing! Can’t wait to share it with you guys.
Have any of you done something like that and is there something we should think about? I feel like we have our shit figured out – but you never know, right?
so, it’s monday again and another fresh week. André and I are looking for places to go this weekend.. maybe Paris, or Krakow in Polen? Pretty different places, but I’ve never been to Polen.
Both André and me wanna see the city and also visit Aushwitch.. I would like to see the history behind it. It makes me sick to my stomach that stuff like that has ever happened. We live in a sick world.
Have any of you been there?
Or do you have any other countries that you can go to that’s close to Sweden? We only wanna go for a weekend and then we don’t wanna go that far.
Time for coffee now Xx

Ps. The mark on my arm is from rubbed off spray tan haha. Got a really weird comment on this post about that – so I just wanted to make that clear to you. LOVE

_________

Min sista look från NEEEEEW YOOOOORK! Den här dagen ville jag ha något mer avslappnat och inte för varmt. JAG GILLART!
Hallå, vet ni? Idag kommer byggarna hit och ska börja renovera vårt kök!! Så peppad! Vårt kök kommer bli så himla fint!! Längtar tills jag kan visa er.
Har ni där ute renoverat ert kök och vad ska man tänka extra på? Det känns som att vi har vårt shit utlistat – men man vet ju aldrig, eller hur?
så, Måndag idag och ny vecka. André och jag håller på att kolla på resor till helgen.. kanske Paris eller Krakow, Polen. Ganska olika ställen men ingen av oss har varit i Polen.
Både jag och André vill se staden samt besöka Auschwitch.. jag vill se historian bakom allt. Blir helt äcklad av att veta att det där faktist har hänt, och att liknande saker hänt. Vi lever i en sjuk värld.
Har någon av er varit där?
Eller har ni tips på andra länder inte för långt bort från Sverige som man kan åka? Vi vill bara komma iväg ett par dagar ni vet. 
Nu är det dags för kaffe Xx


PS. Juste, märket på min arm är från avskavd spraytan/brun-utan-sol haha. Fick någon helskum kommentar om det så kände att jag ville skriva det. LOVE

-Contain adlinks

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

49 Responses to “SUPERSTAR”

 1. MartaBarcelonaStyle on

  Wow!! Those mirror sunnies are wow!! I renovate my kitchen a year ago or so and I’d recommend you try to be out of your home (all day), at least while they’re working. First days are though so I’d recommend you (if you can) to even ‘live’ in another place, at least the first days, because of the dusk, the noise, all the tools that are on the floor,etc.

  http://www.martabarcelonastyle.com

  Reply
 2. Hannah on

  Jag rekommenderar starkt att åka till Krakow! Vacker stad som var den enda som klarade sig något sånär ifrån total ödeläggelse under andra världskriget. Vacker stad med god mat och fantastiska bakverk! Och Auschwitz är så omvälvande. Sjukt jobbigt och intensivt, men jag kunde inte sluta tänka att alla människor i världen borde åka dit och se det när jag var där. En stark upplevelse som jag aldrig kommer glömma!

  Reply
 3. Ieva on

  Hi Angelica!

  I love your blog already for many years. I come from Riga (I live in Stockhom now) and as it is so close to Stockholm I would definitely advice you to visit Riga. It is a beautiful city and many things to do there. It has been called the ”little Paris” and I think there is a reaon for that. :)

  Regards,
  Ieva

  Reply
 4. Elin on

  Härlig outfit!! :D

  Jag har besökt Auschwitz, rekommenderas verkligen! Det kommer vara en speciell upplevelse men också en viktig sådan. Det minsta vi kan göra är att lära oss och påminna varandra om vad som en gång har hänt. :-( Så hemskt, men tycker verkligen att ni ska åka dit och se hur fruktansvärt det varit.

  Hoppas du får en härlig måndag! KRAM

  http://fashionbyelin.se
  http://fashionbyelin.se

  Reply
  • Ida on

   Håller med ovanstående! Har också varit i Krakow och åkte till auschwitz & birkenau, otroligt hemskt men vört att se, det får aldrig glömmas bort. För övrigt om man bortser från hemskheterna pr Krakow en jättefint stad, Polen är stört underskattat! Har varit där två ggr och planerar in en tredje resa dit snart!

   Reply
 5. Klara on

  Jag kan rekommendera både Krakow, Warszawa och Gdansk. Fantastiska städer med otroligt mycket historia som aldrig bör glömmas. Att besöka Auschwitz eller något av de övriga koncentrationslägrena är hemskt, men någonting jag tycker att de allra flesta borde se. Otroligt emotionell upplevelse och en verklig påminnelse om att vi måste ta vara på varandra här i världen för att inte vår historia ska upprepa sig. Så, åk! Ni kommer inte att ångra er!

  Reply
 6. hanna on

  Så lenge du ikke drar til warzawa er Polen et kjempefint sted for en weekend-tur! Billig mat og drikke og ikke minst shopping kombinert med en viktig (men tragisk) historie. Anbefaler å dra til Aushwitch, det er fryktelig trist men viktig å ta det inn over seg at noe så forferdelig skjedde!

  Reply
 7. Tilde R on

  Paris är ju fantastiskt men tror det är väldigt givande att åka till ställen som Polen och Auschwitz för att se och verkligen förstå vad människor gjort mot varandra… Har själv velat åka dit och se det för att kunna greppa det.

  Reply
 8. M on

  Polen er ganske bra! Billig shopping, og å se Aushwitz er ganske spesielt og noe man må få med seg.
  Eller så er jo Norge et vakkert land hvis dere vil se vakre fjorder og fjell!

  Reply
 9. Linda on

  Var i Auschwitz med skolan när jag gick i gymnasiet. Allt var väldigt svårt att greppa, dels på grund av att det var 30 grader och sol. men efter den resan är mitt nästa mål att åka till fler fångläger, eftersom det är såå viktigt att förstå allt som faltiskt hände. Väl värt resan!

  Reply
 10. Ebba on

  Praaaaaag! Fantastiskt vacker stad, finns så mycket fint att se och det är väldigt mysigt! Du kommer älska alla fina ställen du kan fota vid :) kram

  Reply
 11. Mia on

  Ja och det var jättehemskt men häftigt! Jag hade även varit på en koncentrationsläger innan i Tyskland men Auschwitch och Birkanau (stavning, det som ligger bredvid, man ser båda samtidigt) var en helt ny upplevelse och mycket starkare! Att få se gaskammare och ugnar, uppsamlade skor, tandställningar, proteser och gå i nedgångna trappor som har gropar i sig. Usch

  Reply
 12. Ebba on

  Polen är ett otroligt land, en mix av gamla fallfärdiga hus och nya byggnader och Krakow är en supermysig stad att strosa runt i!
  Annars kan jag verkligen rekommendera Island, nu kanske en helg är lite knappt om tid om man ska dit men för 5 dagar eller en vecka är det perfekt, helt otroliga miljöer och det finns massvis med aktiviteter man kan boka/göra!

  Reply
 13. Simona on

  Krakow is beautifull I have been there month ago for second time and I think you will like the city, beautifull kathedralls marketplaces and the most atractive place Wroclaw. The Auchwitz (I. Oswietchim, II. Birkenau) is near there I was there before 2weeks for a school trip and it is really sad place and really emotional. If you are interested in the history and its strange you should go there and see for your own eyes. Also in the near is interesting Salt mine in Wieliczka but in two days you cant see everything.

  Reply
 14. Louise on

  Jag rekommenderar verkligen att åka till Krakow, sjukt mysig stad med mycket att ge och mycket att se. Har själv varit på Auswitch och det va bland det jobbigaste men lärorikaste jag gjort. Då inser man verkligen allt. Men tips är att klä dig varmt, man är ute länge och står stilla, lite kö osv att komma in till de olika byggnaderna. Glöm inte heller att besöka Birkenau, en annan del av koncentrationslägret som ligger en liten bit bort ifrån Auswitch. Hoppas ni får en fin resa oavsett destination.

  Reply
 15. Una Dögg Davíðsdóttir on

  You should definitely visit Iceland! But I’d rather come in the summer time, and spend more than just a long weekend to explore the country :) Love your blog xxx

  Reply
 16. samantha on

  i recommend visiting prague. it is so beautiful and just perfect for a weekend. <3 <3 if you decide to go there one day let us know, i will tell you where you can eat amazing food and drink the best dark typical Czechia beer (if you like beer???) <3

  Reply
 17. Helena on

  Jag har varit i Polen och tycker det är fantastiskt där. Sen har jag varit i auschwitz och man måste bara se det med egna ögon. Sedan finns det även en saltgruva i/ i närheten av krakow som är fett ball. Åk dit om ni hinner :)

  Reply
 18. Chiara on

  Fly to Berlin !
  I know you’ve been here already, but you have to explore the cool areas of Berlin like Kreuzberg and friedrichshain !
  Berlin is such a multiculture and colorfull City !
  You can gibt Clubbing every day in the best Techno Clubs of the World ! You can eat everywhere dir good prices and chill with cool and individuell People !
  You have to see the real living in Berlin and the young people and not only the Berlin Wall and Brandenburger Tor !

  If u want i show u around ☺️

  Reply
 19. Lidia on

  I`m from Poland – I would say that in our country there is this phrase “Cracow is always a good idea”, unique climate and beutiful architecture and big part of polish history – kings and queens in the Wawel castle and the legend about Wawel`s Dragon :) I`m impressed that you want to visit Auschwitz, you definitely should do this, like each person in the world – it`s absolutely traumathic experience. In polish literature we have lots of different books, which tells real stories about prisoners from Auschwitz, but being there and looking at it with my own eyes was like nothing I`ve had seen and red so far.
  Last but not the least, speaking about this terrying place – have you seen film called “The Boy in the striped pyjamas”? I recomd it, so sad …

  Reply
 20. Nathalie on

  Polen är jättefint! Har varit där två gånger. Båda gångerna i gdynia! Bra shopping,mat och strand. Sen är det nära gdansk också. Jag besökte ett fd koncentrationsläger som heter stutthof. Lite mindre koncentrationsläger, men kan säga att det är värt att åka dit. Fruktansvärt vad man får se och man kan inte riktigt förstå att det har hänt. Gdynia är i alla fall en mysig stad att åka till :)

  Reply
  • angelicablick on

   Haha, va? vad pratar du om? Nej jag har aldrig snittat mig i armen.Om du tänker på strecket på armen som jag har så är det avskavd spraytan/brun utan sol, haha!

   Reply
 21. Kasia on

  Im from Poland. Go and visit Kraków!Its very pretty old City. And Auschwitz…..You guys will be shocked for sure..Its so true and unreal tragic History…worth to know….

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.