Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:52 | October 3, 2015

  GOLD / JEWELRY

  jew_shopbop2
  Ring, HERE 2. Ring, HERE 3. Ring, HERE 4.Ring, HERE
  5.Ring, HERE 6.Necklace, HERE 7. Necklace, HERE 8.Bracelet, HERE
  9.Bracelet, HERE 10.Ring, HERE 11.Ring, HERE

   

  I’ve decided to start only buying the real stuff when it comes to jewelry. I used to buy non-gold / sterling silver and so on and it always end up by all looking green and just not good after using them like 10 times. So then I continue to buy the same or similar rings/necklaces/bracelets over and over again which results in kind of a lot of money in the end. SOOO, now I’m gonna throw all the greenish jewelry and buy the real stuff that might cost just a slightly bit more, but in the end will stay nice for years. I found some nice jewelry that I liked and put them together in this collage :)
  i love clean and simple stuff as you might now.

  _________

  Jag har bestämt mig för att bara börja köpa the real deal när de kommer till smycken. Jag brukar alltid köpa de billigare icke-äkte guld / icke äkta silver osv och de slutar alltid med att smyckena blir fula och sådär gröna efter typ 10 användningar. Sen fortsätter jag bara att köpa om smyckena igen, eller liknande för att sedan behöva slönga dom 2 månader senare för att gå och köpa nya. Vilket i slutändan blir en del pengar. SÅÅÅÅ, från och med nu ska jag bara köpa äkta saker som kanske kostar en liten slant mer men som dock kommer hålla i flera år istället. Mycket bättre om du frågar mig. Ovan har jag slagit ihop några favoriter i ett collage :)
  Som dom flesta vet så gillar jag enkla och cleana smycken.

  -Contain adlinks


  6 kommentarer  6 kommentarer om “GOLD / JEWELRY”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här