Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:44 | October 5, 2015

  Autumn feelings vol 2

  angelicablick_brown6angelicablick_brown5angelicablick_brown78angelicablick_brown8

   

  PHOTOS BY OSCAR JETTMAN
  _Knit from Bikbok_Skirt from Missguided, HERE_
  _Bag from Celine_Heels from Wang by H&M_Jacket from Acne_

   

  First day in Krakow! We got here pretty late last night so we just went to our hotel, left our bags there and then went and had some dinner and drank som beer before we went back to the hotel and passed out in bed. Needed and wanted to get up early today so we can go sightseeing!! Gonna stroll around the old city and around the jewish district and just embrace Krakow. The food, beer and shopping here is solo cheap! It’s insane! A beer is like 6 kr here ( less then 1 euro ).. Wow, I could be so waisted for so little money haha!
  Anyway, if I have any polish followers who lives in Krakow or nearby that wanna meet up and say Hi, please let me know and I’ll arrange a small get together if you want to :) that would be nice!

  _________

  Första dagen i Krakow! Vi kom hit ganska sent så vi åkte bara till hotellet, lämnade väskorna och stack och käkade samt drack bärs! Sen åkte vi tillbaka till hotellet och däckade i sängen. Ville och behövde komma upp i tid idag så vi kan turista haha!! Vi ska bara traska runt i gamla stan och i det judiska kvarteren. Maten, ölen och shoppingen är så jäkla billigt här! sjukt! En öl kostar typ 6 kronor! .. shit, skulle kunna bli sååå full på såååå lite pengar här haha. Aja, ifall jag har polska läsare här i Krakow så skulle de vara superkul att ses :) om de finns intresse för de?


  33 kommentarer  34 kommentarer om “Autumn feelings vol 2”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här