Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:00 | October 5, 2015

  My everyday look / TRESemmé

   

  MY EVERYDAY LOOK

   

  Part no 2 from my collab together with TRESemmé is finally here!
  So, here is my video tutorial how to get my everyday wavy look with that perfect bang on the side that I very often get questions about :D  I know that you guys have been asking for more tutorials so it’s so much fun to finally show you one! I’m using their perfectly (un)done sea foam in my hair before I start curling it to get that extra hold of the curls and then finish it off with their strong hold hair spray.
  Woop woop! I hope you like it <3 LOTS OF LOVE! And remember if you wanna know more about this look, just leave a comment and i’ll answer it!

  _________

  Del nummer 2 från mitt samarbete med TRESemmé är äntligen här!
  Så, här är min tutorial video om hur man får till mina vardagslockar och den där perfekt snedbenan jag ofta får frågor om :D Vet att ni har frågat en hel del om olika tutorials så det känns extra kul att äntligen få visa en till er! Jag använder mig av deras perfectly (un)done sea foam i håret innan jag lockar de för att få bättre stadga i lockarna och sen avslutar jag med deras strong hold hårspray. Woop woop! Hoppas ni gillar den <3 MASSA KÄRLEK! Kom ihåg att lämna frågor om ni undrar över något så svarar jag!


  25 kommentarer  25 kommentarer om “My everyday look / TRESemmé”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här