Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:53 | October 6, 2015

  Grey mud

  beige_angelicablick2

   

  CLOSE UP / @cristyjanfang

   

  I told you about the post/outfit that Fang took of me that didn’t turn out so good because of stress ( we had literally 5 minutes to take the photos ) but I think that this closeup is worth a post! And ofc the bag.
  At the moment me and André are pretty tired after a full day of a lot of impressions at Auschwitz. I can’t describe the feelings I’m feeling right now. It’s just so unbelievably awful. It’s a lot to take in and right now I just wanna chill with André and not really do anything. Stuff like this gets to me pretty hard. I will tell you about the day tomorrow when I have mor energy. Lots of love, and remember to show love to each other and to accept and respect people for who they are.

  _________

  Jag skrev ju om looken som Fang fotade men som inte blev bra pga stress ( vi hade bokstavligt talat 5 minuter att fota denna look ) men tycker ändå att denna close up förtjänar ett inlägg. Speciellt väskan.
  Just nu är jag och André väldigt trötta efter en dag full med intryck från Aushwitz. Jag kan inte beskriva mina känslor just nu. Det som hände där är bara så jävla hemskt. Det är mycket att ta in och just nu vill jag bara chilla med André och inte göra så mycket. Saker som dessa rör mig något otroligt. Jag ska berätta mer om det imorgon istället när jag har mer energi. Massa kärlek till er och kom ihåg att visa kärlek till varann och acceptera och respektera människor för de dom är.


  17 kommentarer  17 kommentarer om “Grey mud”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här