Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:53 | October 6, 2015

  NUDE PALETTE

  krakow_angelicablick9krakow_angelicablick10krakow_angelicablick7krakow_angelicablick11krakow_angelicablick4

   

  PHOTOS BY ANDRÉ BÅNGHÄLL
  _Bag from Zara_Coat from Zara_
  _Top from Zara_Trousers from Topshop_Shoes from Asos, HERE_

   

  My look from day 1 here in Cracow. Took photos of this look with Fang the other day with another bag, but we had such a rush so the pictures didn’t turn out that good. But the background of this look is way better in these pictures anyway :) yey! Gotta love my new coat from Zara!
  Speaking of rather bigger and more important stuff – today is the day when we’re going to visit Auschwitz .. I’m a bit nervous but also I have such big anger inside of me that the world let this happen. Or not the world, but the people on this planet.
  We’ll be there all day so I’ve timed post for you guys all day.

  _________

  Min look från dag 1 här i Krakow. Tog bilder på den här looken med Fang häromdagen men vi hade det så stressigt så bilderna blev inte 100. Så jag fotade om de här ist! Med en finare bakgrund med :) yey! Älskar min nya kappa från Zara!
  Så, på tal om större och mer viktiga saker – idag är dagen då vi ska besöka Auschwitz.. är nervös men känner stor ledsamhet och aggression inombords att världen lät något sånt hända. Eller inte världen, utan människorna som levde/lever på denna planet.
  Vi ska vara där hela dagen så har tidsinställt inlägg.

  -Contain adlinks


  27 kommentarer  28 kommentarer om “NUDE PALETTE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här