Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:22 | October 7, 2015

  THE DARK SIDE

  brownhair_inspo2

   

  HAIR INSPO

   

  My fingers are itching! I’ve been wanting to do my hair really dark brown for some months now but felt that I needed to keep my hair blonde for a while. My friends tell me that they love my blond hair and that have made me even more confused on what to do. But I’ve decided to go dark brown soon!
  I love the blonde a lot but now when the winter is coming, I’m gonna feel so pale in the blonde hair I think. And as you know, I always get tired of my hair haha. I’m also going for a totally different look on my hair from the time I get dark. I won’t do my normal curls, I want it flat and kind of behind the ears – like Lily with the pink sweater and Amanda the girl in the bottom of the left corner. I’ve styled my hair the same way for like 3 years now and it sure is time for an update!

  _________

  Det kliar i fingrarna! Jag har ju velat bli mörkbrun i flera månader nu men känt att jag velat vänta lite och hålla mitt hår blont så länge de går. Mina vänner älskar de blonda så det har inte gjort de lättare.
  Men jag har bestämt mig för att bli mörk nu när vintern kommer. Jag känner mig så blek i blont hår då! Jag blir ju så trött på mitt hår fort haha. Jag tänkte köra en helt annan look med nu när jag blir mörk. Mer rakt hår med håret bakom öronen likt Lily i rosa tröja och Amanda tjejen längst ner i vänstra hörnet. Jag har stylat mitt hår likadant i 3 år nu så det är dags för en update där haha!


  20 kommentarer  20 kommentarer om “THE DARK SIDE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här