Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:18 | October 11, 2015

  GREY SUIT

  ANGELICABLICK_REDD9ANGELICABLICK_REDD6ANGELICABLICK_REDD7_ANGELICABLICK_REDD10

   

  _Jacket second hand_Top bought in LA_
  _Sneakers from NIKE_Leggings from Criminal Damage, HERE_

   

  My look yesterday for the first day in Berlin. I freeeezed to death. It’s even colder here in Berlin than in Sweden – what’s up with that? This is actually my warmest jacket too so.. I’ll be freezing all day everyday while we are here haha.
  Had a fun day yesterday filming with the crew :) it’s nice to do TV and I haven’t really done that before. I think it’s a bit scary just because you can’t really tell how they later on will present you on TV. That freaks me out. BUT it’s alright when you know that you are filming for a serious tv-show like this one.
  Just woke up at our CRAZY HOTEL! It’s insane.. Google “Propeller hotel in Berlin ” and you’ll see. It’s insane! Janni and Lisa got the best room so I’ll sneak up their and try to take som photos. Our room wasn’t all that hehe.
  Now it’s time for our second day here and I’m looking forward to it. Talk to you soon!

  _________

  Min look från igår i Berlin. Doooog av köld haha. Det är fan kallare här än i Sverige – what’s up with that? trodde de skulle vara några gradr varmare här. Det här är typ varmaste jackan jag har med.. kommer dö av köld ännu mer resten av dagarna.
  Hade askul igår när vi spelade in :) de är kul att göra lite TV  men har inte riktigt gjort de innan. Tv gör mig lite skraj haha, eftersom man inte vet hur dom presenterar en sen. MEN de är då man bara ska jobba med seriösa program, likt det vi gör nu.
  Vakna nyss i vårt KNÄPPA HOTELL! Sjukt.. googla ” the propeller hotell i berlin” så ser ni. Galet!
  Janni och Lisa fick de feta rummet så ska sneaka in där sen hehe. Vårt var inte superkul!
  Nu är de dags för vår andra dag , ska bli kul . Hörs snart!

  -Contain adlinks

   


  14 kommentarer  14 kommentarer om “GREY SUIT”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här