Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:48 | October 13, 2015

  99 LUFTBALLOONS

  tropical1tropical9tropical894tripical2tropicl89

  TROPICAL ISLAND

   

  Hi guys, soo.. I didn’t blog yesterday and not this morning because I had to go to the hospital here in Berlin. After filming the first day I went to bed and woke up several times that night with a lot of pain in my stomach. It hurt so much that I had to rush of to the emergency and I had to stay there for some hours. I got some medicin but it’s not getting better. I haven’t slept for 3 nights now and the pain is killing me. Today we’ll go home so I’m glad that I can go home and go see a doctor at the emergency as fast as I land.
  I don’t know what’s wrong with me but it sure hurts like hell.
  Here are some pictures from Tropical Island.

  _________

  Hej på er, så.. jag bloggade inte igår och inte imorse pga att jag legat på sjukhus här i berlin. Efter att ha filmat första dagen så blev jag superdålig på natten och vakna flera gånger av att jag hade så sjukt ont i magen. Fick så ont så magen att jag tillslut fick åka upp akut och stanna över natten. Idag ska jag hem som tur är så jag kan besöka en läkare i sverige. Fick lite smärtstillande men måste kolla upp mer.
  visar lite bilder från Tropical Island så länge.


  20 kommentarer  20 kommentarer om “99 LUFTBALLOONS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här