Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:26 | October 14, 2015

  wardrobe & palmtrees

  PALM_ANGELICABLICK76palm_angelicablick78

   

  TROPICAL ISLAND

   

  Okey, so I went to the hospital last night here in Sweden and had to stay the night there. André stayed by my side all night <3
  It’s confirmed that I have gastritis … yey. NOT. But the good thing is that it isn’t something really life threatening. I just have to chill down with my stress and eat right and at specific times.
  It’s easier said and done ofc.. but as long as I feel good – right? Have any of you had it and do you have any tips on how to get better?
  Im gonna start planning stuff better and right now I can’t wait for our home to be done without the renovation. Cause right now I can’t even be at home and that is really stressful. Thank god for Miss Clara hotel <3 I’m gonna stay there with André for three nights.
  So this week i’m just gonna chill – good that I have pictures to show you from my trips still :)

  _________

  Okej, så jag åkte till sjukhuset här i Sverige igår natt och fick stanna över. André var med mig hela natten <3
  Så, jag har alltså magkatarr.. yey. inte. Men de är bra att de inte är nått livshotande. Jag måste bah chilla ner lite på stressen och äta rätt mat på rätta tider.
  lättare sagt än gjort absolut, men bara jag mår bra – eller hur? har någon av er haft de och hur gjorde ni för att bli bättre?
  Ska börja planera saker bättre och stressa mindre iaf. Renoveringen hemma gör mig ju liksom inte mindre stressad, att inte ha ett hem utan massa byggare. Så TACKAR till tusen för Miss Clara hotell som jag och André ska bo på i tre nätter <3
  så denna vecka ska jag bara chilla – bra att jag har massa bilder att visa er :)


  28 kommentarer  28 kommentarer om “wardrobe & palmtrees”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • How good you decided to reduce your stress! Wish you will recover soon <3 Nevertheless you look wonderful on the pictures!
   xx from Bavaria/Germany, Rena
   http://www.dressedwithsoul.com

   Reply
  • Hope you will feel better soon enjoy the little thing and take some time for you :)!
   Lovely pictures!

   X Nora / 1310bynora.com

   Reply
  • Such nice place, enjoy there!
   By the way, I just updated my blog talking about flat shoes, for going chic and comfy in our everyday life this season. Take a look at it if you have a moment ;) http://www.chicpoint.wordpress.com

   Reply
  • Hei Angelica!
   Herlig blogg du har!
   Et spørsmål..på innlegget ditt 9.okt..party people..
   vet du hvor “the blue velvet suit” er fra??:)
   Malene

   Reply
  • nice <3
   I´m from berlin. Welcome in the wonderfull city <3

   lyfanie.fashion@yahoo.de

   Reply
  • Älskar ljuset i bilderna!

   Reply
  • PALMTREES <3 My biggest crush.

   Reply
  • Åh krya på dig!!! Hoppas stressen minskar lite nu när du är hemma iaf! :)

   Reply
  • Ååh magkatarr kan vara superjobbigt! Jag brukar se till att dricka mycket vatten, alltid ha med mig något att tugga på som är snällt för magen som t.ex. banan, bär eller någon bra smoothie. I värre perioder kör jag på mycket soppor och ångad eller kokt mat :) det är snällt för kroppen. Undvik stekt, rökt eller friterat och sov ordentligt så går perioderna snabbare över. Krya på dig!

   Reply
  • Get some rest lady. No stress needed. All will be well. Sending health your way.

   http://www.throughmyowneyes.com

   Reply
  • Oh no, hope you´ll get better soon! Beautiful photos by the way :))

   xx Su http://fashiontwinstinct.blogspot.de/

   Reply
  • Jag har länge drömt om ett jobb inom mode, jag är inte helt säker på om jag skulle vilja jobba som en modedesigner på heltid utan jag skulle hellre vilja jobba som typ modebloggerska eller modejournalist med att göra lite kollektioner vid sidan om, såsom du gjorde en kollektion för bikbok ungefär.
   Det finns en utbildning jag vill gå, men den ligger 3 timmar hemifrån så då måste jag flytta helt själv som 16-årig, därför tvekar jag. Sen finns det en i min egen hemstad, bild och form. Det känns sådär, det är ju åt den banan jag vill men ändå inte riktigt samma sak. Och så finns det en annan utbildning 1,5 timme härifrån men då lär man sig i princip bara att sy. Så jag vet inte.
   Därför undrar jag vilken utbildning du gick på gymnasiet? Räcker det att jag bara går en högskoleförberedande oså väljer jag det jag verkligen vill på högskolan istället? För jag vet ju hur jobbigt det blir att flytta 3 timmar hemifrån liksom…
   Kram <3

   Reply
  • Åhh stackare! Jag har råkat ut för det samma när det varit som stressigast! Jag fick utskrivet tabletter mot magsår (tydligen är magkatarr påbörjan till magsår) och efter att jag åt den kuren har jag aldrig fått tillbaks det så fråga din läkare om det! :-)

   Reply
  • Nice pictures!

   L.A

   Reply
  • God bedring, vakre du!

   Reply
  • A chillout sounds like a good plan. Hope you’re feeling better soon! <3

   The Quirky Queer

   Reply
  • Det där med magkatarr är verkligen INTE roligt!! Har det minst en gång i månaden pga att jag är så dålig på att äta.. Men det bästa är att äta lite & fler gånger än att äta stora lass med mat ett fåtal gånger. Någon frukt, lite nötter, riskakor etc. lite då & då kan göra mycket. Man blir nämligen lätt illamående om man äter alldeles för mycket & känner knappt någon matlust. Det finns även receptfria tabletter på apoteket som kan hjälpa. Det är också bra att minska på koffein, alkohol & fet, salt, rökt, friterad, stekt och starkt kryddad mat. Hoppas det blir bättre snart! KRAM

   Reply
  • Ja har haft magkatarr sen ja va liten. Ofta så pass illa att ja inte kan äta på veckor å vaknar på nätter av att de gör ont å man mår illa. Läkare har skrivit ut omeprazol och nuvalucol år ut å år in men de är inget som hjälper på mej. De enda som hjälpt någorlunda är att dricka ren aloevera, den från forever tycker jag är bäst å är den enda som är 100% ren aloevera.
   De hjälper mer än medicin för min del.
   Däremot kan magkatarr vara något man får leva med, de ä vad ja fått för svar efter massa utredningar och medicinering.

   Reply
  • Har haft det oräkneliga gånger. Var i ett läge i mitt liv där jag blev stressad över allt. Jag gick på omepracol var och varannan månad, det hjälpte direkt efter någon dag men verkligen inte i längden. Så vill man må bra snabbt rekommenderar jag omepracol!

   Reply
  • Jag hade magkatarr för några år sedan och då var det som en långdragen magsjuka. Det finns liksom inga genvägar, man behöver helt enkelt sänka kraven och stressa ner. Mjölk kan lindra rejält när magsyran bubblar upp men annars fungerade meditation och avslappningsövningar.
   Hoppas du mår bättre snart. Kram!!

   Reply
  • Usch stackare, har också haft det och det gör sig påmind när man är inne i stressigare perioder… För mig var det viktigt med bra mat. Ingen snabbmat med mkt fett utan bra mat med jämna mellanrum! Sen (till en början) var det bara att skippa alkohol, vin speciellt :( detta eftersom det förvärrade saken avsevärt! Cigg likaså… Men, försök stressa ner så ska det säkert bli bättre! Och Omepracol antar jag att du fått? Det hjälper på direkten men det är själva livsstilen man ska se till att ändra i långa loppet! Stor krya kram!

   Reply
  • För mig var det snäll mat och vila som gjorde mina “skov” bättre, jobbade halvt ihjäl mig och fick också åka akut till US hemma i Linkan. Det var inte lätt att växla ner och börja prioritera annorlunda men hälsan måste alltid gå före, livet är för kort :) Så ta hand om dig fröken, så ses vi snart hoppas jag!

   Reply
  • Krya på dig. Kramar ❤️

   Reply
  • Först och främst stressa ner! sänkt tempot, det är ett måste! Tro mig, jag vet! Sen är det bra med mycket sömn, regelbundna måltider, för mig funkar det men att dra ner lite på kaffet och äta lite “snällare mat” (typ inte wasabi och chilli liksom) samt att alltid, alltid, alltid ha ett enkelt mellanmål i väskan, en banan, några kex av något slag, sesamkakor etc. Ngt som suger åt sig magsyra, för så fort magen blir tom kommer min katarr tillbaka och då hjälper det att äta något litet :) Sen (förutom Omeprazol eller liknande) så tycker jag att “Probi Mage” är grymt bra! Finns receptfritt på typ alla apotek/nätapotek och innehåller en massa bra bakterier för magen, hjälper inte för just själva magkatarren men eftersom magen generellt kan bli lite kaiko när man har magkatarr så har den hjälp mig väldigt mycket att få bättre balans i magen :) Hoppas du mår bättre snart! :) Kram

   Reply
  • Get better, beauty! <3 I have gastritis too and i know how it is( First of all, the best thing to eat is some water from cooked rice, and actually some boiled rice in a small portions too. Also of course, some chicken soup is always nice. Take care!

   Kisses from http://www.ivoryinspo.com/

   Reply
  • Var som jag misstänkte! ❤️ Många kramar till dig! Se till att äta yoghurt eller fil det lägger sig som en hinna i magen så det inte svider lika mycket, och drick proviva (blåbär är godast) det hjälpte super mycket på mig! Krya på dig!!

   Reply
  • Jag vet hur du känner! Min magmunnen stängs inte så lider av magkatarr var och varannan dag. Förutom att undvika stress, så MJÖLK! Bara en klunk och det lindrar direkt. Och yoghurt. Det neutraliserar magsyran. Även banan är kanon när det blir som värst. Jag har medicin på recept, men omperazol finns receptfritt. Det är dock långverkande och kan ta 2-4 dagar innan man uppnår full effekt. Ät dem i 14 dagar. Sen är gaviscon GULD! Tugga 1-3 tabletter och effekten kommer på max 5 min. Det är som ett skum som lägger sig över som en hinna. Känslan när illamåendet och smärtan släpper är så underbar! Bra att ta när man går och lägger sig eftersom det där är lättare för magsyran att bubbla upp. Sov även med huvudet högt. Hoppas att det ger med sig snart och att du slipper att det upprepar sig!

   Reply
  • Sluta äta Gluten, det är boven till massa problem!! Och stressa ner såklart, massa stresshormoner mm i kroppen är absolut inte bra, det försämrar immunförsvaret och andra kroppsliga funktioner.. Se upp så det inte går för långt och du får utmattningssyndrom.

   Reply