Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:58 | October 16, 2015

Grey scale

grey_angelicablick19GREY_ANGELICABLICK15grey_angelicablick10grey_angelicablick9GREY_ANGELICABLICK16grey_angelicablick11

 

PHOTOS BY FANG ( Click! )
_Set from Whistles, Top HERE & Trousers sold out_Jacket from The lxlx, HERE_
_RayBan, HERE_Bag from Calvin Klein_Shoes from Topshop_

 

So, my stomach is not getting better even tho I’ve been laying in bed all these days, eating my medicin . So I might need to get back to the hospital tomorrow to do a gastroscopy… awful! But if I have to, I have to you know.
Now i’m gonna stay in bed and just chill the entire day. Tonight I’m just gonna swing by the opening of my boyfriends gym “Fightbox” before I’m going home to sleep more. Tomorrow Im off to the hospital again..

_________

Så min mage blir inte bättre även fast jag legat ner i 3 dagar och ätit min medicin. Så måste tillbaka till sjukhuset imorgon för en gastroskopi.. inte kul! men måste jag, så måste jag.
Nu ska jag vila, vila och vila hela dagen. Ikväll har min pojkväns gym “Fightbox” öppning så ska dit och säga hej innan jag ska hem och sova igen. Imorgon är det sjukhuset som gäller..


20 kommentarer21 kommentarer om “Grey scale”

  Vet hur illa det är, har själv haft magkatarr & det är jätteviktigt att man är lugn i hela kroppen, ingen stress!! kom ihåg att andas med magen! finns jättebra andningsövningar som du kan hitta på youtube! hoppas du kryar på dig! :)

  Reply

  WOW, so amazing! Love the photos and this outfit <3

  Reply

  Blir så ledsen när jag ser så mycket animaliska material i en och samma outfit :( mohair och läderindustrin är grym mot djuren och mot människorna som arbetar med den. Fy!! Önskar verkligen du tog dig tid att göra efterforskningar på kläderna du bär. Visste du hur det gick till skulle du förmodligen bränna allt på en gång. Besök peta.org för mer information. För vad som ligger bakom de “fina kläderna” du bär är inte fint någonstans…

  Reply

  Usch låter inte kul, krya på dig! Sjukt snygga bilder btw!

  Reply

  Hi there sweetheart, so sorry to hear about your condition. I was diagnosed with gastro reflux two years ago which can be very similar to gastritis symptoms and I am now taking steady medicin and have to take the pills for most likely the rest of my life unless I go get surgery. My advice to you is to eat many small portions regularly everyday, rather than three steady meals. Take time to digest your food after eating without getting up too fast. Dont eat or drink a lot of acidity food or drinks on your bad days Including smoking and drinking and dont lie down right after eating as it causes heartburn and poor digestion which makes it all worse.
  Regardless I think it’s super awesome you are still keeping us up to date and I hope you feel better soon.
  Puss fra København ✌️

  Reply

  Virkelig lekkert! Godt stylet og lekre bilder! :)

  Reply

  You give me motive to be brave and combine “uncombined”. Love your blog and you are definitely my favorite one.
  Love
  joanalicious.com

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här