Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

16:42 | October 17, 2015

Hotel bed

UNCATEGORIZED 2
missclara3missclara4missclara54missclara67

 

MISS CLARA

 

During these days since I got back from Berlin, I’ve been treated so, so good by Miss Clara Hotel.
They’ve took good care me now when I’m sick and i’m so grateful!
It’s been so nice to ba able to sleep how long you want, eat breakfast right away, get roomservice when I’ve been to tired to even get out if bed and all the other stuff. A big thanks!
Next week I’m thinking about going home to Linköping for a couple of days – I just can’t stand to be home feeling like this when I have people running in and out of our apartment when we are renovating. PLEASE , OH PLEASE let this be over soon. It’s a mess at home and it makes me so stressed out.

_________

Under dessa dagar sen jag kom hem från Berlin har Miss Clara hotel tagit bra hand om mig.
Domhar tagit hand om mig nu när jag inte mått/mår bra och jag är så tacksam!
De har varit skönt att kunna sova så länge man vill, äta frukost direkt och få roomsrvice när jag varit för trött att ens ta mig upp ur sängen. STORT TACK!
Näste vecka funderar jag på att åka hem till Linköping så jag slipper vara hemma i allt kaos. Orkar inte vara hemma när byggarbetarna är där och jobbar och springer ut och in. SNÄLLA, ÅH SNÄLLA låt detta gå över snart. Får panik att det är så stökigt och hemskt hemma just nu.

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

8 Responses to “Hotel bed”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.