Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:42 | October 17, 2015

  Hotel bed

  missclara3missclara4missclara54missclara67

   

  MISS CLARA

   

  During these days since I got back from Berlin, I’ve been treated so, so good by Miss Clara Hotel.
  They’ve took good care me now when I’m sick and i’m so grateful!
  It’s been so nice to ba able to sleep how long you want, eat breakfast right away, get roomservice when I’ve been to tired to even get out if bed and all the other stuff. A big thanks!
  Next week I’m thinking about going home to Linköping for a couple of days – I just can’t stand to be home feeling like this when I have people running in and out of our apartment when we are renovating. PLEASE , OH PLEASE let this be over soon. It’s a mess at home and it makes me so stressed out.

  _________

  Under dessa dagar sen jag kom hem från Berlin har Miss Clara hotel tagit bra hand om mig.
  Domhar tagit hand om mig nu när jag inte mått/mår bra och jag är så tacksam!
  De har varit skönt att kunna sova så länge man vill, äta frukost direkt och få roomsrvice när jag varit för trött att ens ta mig upp ur sängen. STORT TACK!
  Näste vecka funderar jag på att åka hem till Linköping så jag slipper vara hemma i allt kaos. Orkar inte vara hemma när byggarbetarna är där och jobbar och springer ut och in. SNÄLLA, ÅH SNÄLLA låt detta gå över snart. Får panik att det är så stökigt och hemskt hemma just nu.


  8 kommentarer  8 kommentarer om “Hotel bed”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här