Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:07 | October 18, 2015

  FAV

  outlook6

   

  MY LATEST LOOKS
  Which one is your favorite?

   

  A lot of different looks lately – right? I like it! Everyhting from sporty to more dressed up. that’s the way I like it. To dress different each day. But, I love love love to know what kind of looks you like the most. So, which look is your favorite? LOTS OF LOVE TO YOU <3

  _________

  Massa olika looks senaste – eller hur? I like it! Allt från sportigt till mer uppklätt. Det är så jag gillar de. Att klä mig olika varej dag. Men jag älskar, älskar, älskar när ni berättar vilken look ni gillar bäst. Så, vilken look är er favorit? MASSA KÄRLEK <3


  68 kommentarer  68 kommentarer om “FAV”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här