Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:09 | October 19, 2015

NUDE POLO

LEAF_ANGELICABLICK78laf56_angelicablickleaf_angelicablick7leaf_angelicablick67leaf67_angelicablickleaf_angelicablick4

 

PHOTOS BY FANG
_Polo from Gina Tricot_Trousers from River Island, HERE_
_Jacket from Asos, old_Shoes from River Island, HERE_Bag from Zara_

 

MONDAY, and a new week. I kind of have been longing for this week. A fresh new start – even tho I’m still sick. I just wanna get in routines you know. That’s all.
Started watching a new serie at Netflix yesterday ” Beasts of No Nation” have you seen it?
Such an awful serie.. okey, it’s a really good serie but it’s so awful to see
how Africa was under the civil wars. You should see it if you have the guts for it.
On my schedule today I have a meeting regarding a really fun thing that me and Julian are going to do before I’m headed of to my doctor again. Later tonight I’m going to workout :) I’ll bring my camera there as fast as I feel stronger – I promise. I just have to show you the gym!

_________

MÅNDAG, och ny vecka. Jag har längtat efter en ny vecka. En ny start liksom – även fast att jag fortfarande är sjuk. Jag vill bara komma in i rutiner. Det är de.
Började kolla på en ny serie igår ” Beasts of No nation” har ni sett de?
Fyfan vad hemskt.. alltså serien är jättebra men den är så brutal och de är hemskt
att se hur Afrika var under inbördeskrigen. Ni borde se den ifall
ni känner att ni har mage för de.
På mitt schema idag står de ett viktigt möte inför en superrolig grej jag och Julian ska göra innan jag beger mig till vårdecentralen. Ikväll ska jag träna igen :) ska ta med mig min kamera dit så fort jag känner mig starkare – jag lovar. Ni måste se gymmet!

-Contain adlinks


27 kommentarer29 kommentarer om “NUDE POLO”

  Beautiful outfit! The way you combined the colours is so pretty!!! But I would diiiieee in those stunning shoes! Not because of the high, but because of the cold of fall! Hope you recover fast! :)
  Puss :) Elena
  __________________________________________________________________
  https://annelenafashion.wordpress.com/

  Reply

  Det är en film och ingen serie, så hoppas du inte väntar på fler avsnitt :)

  Reply

  Men vadfan! Jag tänkte väl de!! jag bah ” fan vad långa avsnitt…” men André insisterade på att de var en netflix serie. då tänkte jag att de var en långfilm klippt i längre serier. Har inte hunnit se slutet ännu så de kanske förklarar saken! Tack :)

  Reply

  haha killar och deras envishet! Men sjukt bra var den ,så se färdigt! :D

  Reply

  Afrika är en kontinent, inte ett land. Med andra ord, det har varit inbördeskrig i olika afrikanska länder vid olika tidpunkter!

  Reply

  Nahe, är de?! Det vet jag väl att de är. Det var ju uppenbarligen så jag menade som du skriver ovan. Du kanske kan skriva här hur du hade velat att jag skulle formulera mina ord ? så jag vet tills nästa gång :) trodde alla där ute skulle förstå vad jag menade.

  Reply

  Kanske en bättre formulering skulle ha varit att “det visar hur det var i de afrikanska länder som hade inbördeskrig med barnsoldater”, eftersom 1. inte alla afrikanska länder haft inbördeskrig 2. inte alla inbördeskrig hade barnsoldater. Fattar personligen att du inte menade att låta ignorant eftersom filmen inte säger vilket land den är baserad på men tycker det är viktigt att betona att det här inte är applicerbart för alla länder i världens andra största kontinent, då det är många som behandlar alla afrikanska länder som ett och samma, tyvärr.

  Men det är en fantastisk film det håller jag med om! :)

  Reply

  you’re so beautiful! not just the look but the energy that you spred is so positiv. you go girl! :D

  Reply

  Hi!! I love the whole look! but specially the trousers and the bag! please, could you tell me if the bag is from is current season?

  Thanks hon! Love, Angie <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här