Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

18:32 | October 20, 2015

How about some party?

UNCATEGORIZED 2
ginatricot_ablick3

 

SNEAK PEEK / GINA TRICOT PARTY COLLECTION

 

Yey, a couple of weeks ago I started a really fun collab with Gina Tricot regarding me party testing their  new collection that’s being released this Thursday. This collab has been so, so much fun! Can’t wait to show you everything <3 But first I’m just gonna give you a small sneak peek!
The campaign is about trying out their party collection and have a fun night out with your friends.
In the dresses there was a chip showing afterwards what kind of night you had, tested by a big bunch of party people in a big study. The result of the tested products will show their dance potential, mingle potential, all night out potential and romance potential and will be released on Thursday. Really cool if you ask me!
A video is coming out soon that i’m gonna show you, but until then – watch the sneak peek video at GINATRICOT.COM <3

_________

YEY, för ett par veckor sedan började ett superroligt samarbete mellan mig och Gina Tricot där jag fått “party testa” deras nya kollektion som släpps nu på torsdag. Det här samarbetet har varit och är sååå roligt! Längtar tills jag får visa er vad vi gjort <3 Men först så får ni en liten tjuvkik här ovan!
Kampanjen handlar om att ha en rolig utekväll med dina vänner . I klänningar finns ett chip som efteråt visar vilken typ av natt du hade, som är testad av ett stort gäng människor i en stor studie. Resultatet av de testade produkterna kommer att visa sin danspotential, mingel potential, ute-hela-kväll potential och den romantiska potentialen och kommer att släppas på torsdag. Sjukt coolt!
En video som vi gjort kommer ut snart som jag såklart ska visa er, men tills dess så får ni titta på sneak peek videon som ligger upp på GINATRICOT.COM <3

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

14 Responses to “How about some party?”

  1. Rebecca on

    Hej Angelica!! Jag har ett litet önskemål. Jag undrar om du skulle kunna visa hur jag ska bära ett par brogues? Har vanligtvis en ganska sportig stil, men har införskaffat mig en par riktigt snygga brogues! Och skulle verkligen behöva tips med vad jag ska ha till dom skorna. Skulle bli SÅ glad om du vill visa det i ett inlägg, tycker du är så grym och får till dina outfits!
    Kram <3

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.